Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevíte někdo jaké jsou rozměry brzdových destiček pro brzdový kotouč o průměru 288mm? Změřil bych si je sám, ale poku.vil jsem si prahy v místech pro zvedání a znovu to se starým zvedákem nechci zvedat. :help:

Vloženo
Pokud máš brzdové třmeny FN 3 tak tloušťka včetně kovového podkladu 19,5mm a minimum je 7mm a tlouštˇka kotouče je 25mm,

Třmeny jsou tam FS-III

Vloženo
Pokud tam máš FS III tak je průměr kotouče 280 tlouštˇka je 22mm minimum je19 mm a desky nové 19,5 a minimum je 7mm desky mezi FN3a FS III nejsou stejne

Tak to by mě zajímalo proč tam mám průměr kotouče 288mm, teda aspoň myslím že je tam 288, když jsem to měřil tak to bylo porezlí a měl 285mm, tak usuzuju že to je původně 288mm

Vloženo
Tak si změř silu kotouče jestli bude větší než 22mm tak tam máš pruměr 288mm protože 280 mají 22mm pouze jako nové

Kotouč má 22mm+-, přesně jsem to neměřil a je nejméně 60tk neměněný.

Vloženo

Ja jsem měnil jak přední i zadni na přednich naměřeno 19,5mm misto 22mm a zadni házel najeto mám 170000.Předek měnit je pohoda asi hodin prace ale zadní s tím seřizováním ruční brzdy to je porod neměl jsem přípravek na zatačení pístku

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...