Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám O1 1.9 TDi 66kw kód ALH rok 2004 a při vyřazování jedničky a dvojky se mi ozývá škrtnutí. Dělá to jen za jízdy, když stojím tak ne. Neozve se to jedině jen když opravdu poctivě zmáčknu spojku až na zem a pak vytáhnu rychlost. Zkoušel jsem to u jiných aut a tam i když spojku nezmáčknu vůbec tak na neutrál vyřadím poměrně lehce a bez jakýchkoliv pazvuků. Nevíte někdo co by to mohlo být? Dělá to někomu taky?

:help: spis bychom potreboali pomoct od takovych jako jses Ty.

Opravdu tohle neni normalni, jako kdyz sam pises ze kdyz vymacknes spojku na podlahu, tak ti to preradi v poradku. Ty si proste pripad zdechleho ridice, ktery by chtel spojku mackat jen kdyz se mu to hodi a jen tak do 1/2 chodu. Vrat se bud z5 do autoskoly a nebo si kup auto s Automat prevodovkou a myslim ze ulehcis mnoho lidem a hlavne autu.

:kuk:

:help:

Zkoušel jsem to u jiných aut a tam i když spojku nezmáčknu vůbec tak na neutrál vyřadím poměrně lehce.

lol:smich:
  • 4 týdny později...
  • Autor

ježiši že jsem něco psal... :mellow: podívej pár desítek aut už jsem řídil a nějakej ten statisíc km najezdil. A prostě poznám, že u auta co mám teď je to nějaký divný. Už jsem si ale zvykl a neřeším. A pro libero1071 - prozradím ti tajemství kol108 Z konstrukčního hlediska je převodovce úplně jedno, že za jízdy vyřadíš rychlost na neutrál i bez zmáčknutí spojky. Pochopitelně při tom nesmíš akcelerovat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.