Publikováno Červen 1, 201114 r Zdravím, mám O1 1.9 TDi 66kw kód ALH rok 2004 a při vyřazování jedničky a dvojky se mi ozývá škrtnutí. Dělá to jen za jízdy, když stojím tak ne. Neozve se to jedině jen když opravdu poctivě zmáčknu spojku až na zem a pak vytáhnu rychlost. Zkoušel jsem to u jiných aut a tam i když spojku nezmáčknu vůbec tak na neutrál vyřadím poměrně lehce a bez jakýchkoliv pazvuků. Nevíte někdo co by to mohlo být? Dělá to někomu taky?
Červen 8, 201114 r spis bychom potreboali pomoct od takovych jako jses Ty. Opravdu tohle neni normalni, jako kdyz sam pises ze kdyz vymacknes spojku na podlahu, tak ti to preradi v poradku. Ty si proste pripad zdechleho ridice, ktery by chtel spojku mackat jen kdyz se mu to hodi a jen tak do 1/2 chodu. Vrat se bud z5 do autoskoly a nebo si kup auto s Automat prevodovkou a myslim ze ulehcis mnoho lidem a hlavne autu.
Červen 8, 201114 r Zkoušel jsem to u jiných aut a tam i když spojku nezmáčknu vůbec tak na neutrál vyřadím poměrně lehce.
Červenec 3, 201114 r Autor ježiši že jsem něco psal... podívej pár desítek aut už jsem řídil a nějakej ten statisíc km najezdil. A prostě poznám, že u auta co mám teď je to nějaký divný. Už jsem si ale zvykl a neřeším. A pro libero1071 - prozradím ti tajemství Z konstrukčního hlediska je převodovce úplně jedno, že za jízdy vyřadíš rychlost na neutrál i bez zmáčknutí spojky. Pochopitelně při tom nesmíš akcelerovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.