Publikováno Červen 2, 201114 r Zdar..mám problém,furt se mi objevuje mapa od vody nad zpetnym zrcatkem,kolem toho osvětlení co je na stropě..nevíte kudy to tam teče a jak to zjistit a odstranit? Taky se mi stalo,že jednou za deště mi v zatačce vyvalila voda ze sloupku (u čelniho skla) u řidiče. Díky za rady
Červen 2, 201114 r Autor Já nemam sibr.. Upraveno Červen 4, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červen 2, 201114 r Ale to si nenapisal v prvom prispevku ze nemas SIBER vsetky priznaky nasvedcovali tomu. Tak mas zle nalepene celne okno.
Červen 2, 201114 r nemel jsi nahodou menene celni sklo? mel jsem stejny problem na byvalem aute, spatne prilepeny po vymene, zajel jsem s tim do servisu nechal to znova vyriznout a nalepit a pak byl klid
Červen 2, 201114 r Autor Auto mám rok a za tu dobu jsem okno neměnil a začalo to dělat až teď. Jen mě zajímá jestli to jde nějak zjistit svépomocí kudy tam teče Upraveno Červen 4, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červen 2, 201114 r me se to projevilo taky az po dvou letech a kudy to tece jsem poznal treba v mycce sedni do auta a rekni nekomu at ti poleje nebo hadici postrika celni sklo
Leden 3, 201312 r Autor Bylo to někde u horního okraje čelního skla..dal jsem do mezery mezi oknem a střechou pruhledny silikon a je klid
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.