Martinoslav Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Chlapi, mate nekdo konto na rapidshare? Nechce se mi to platit cely, ale kdybych se s nekym dohodl, tak by to bylo super. Ty hodinovy pauzy jsou brutalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Tady máš jeden premium account. Pokud se nepletu, vyprší o půlnoci. I tak ještě něco můžeš stáhnout. Jinak je občas dávají zdarma, ale je to jen otázka pár minut. Login: 1459513 Password: 4169139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Ty blaho, diky moc!!! Ja jsem jeden premium account chytil, ale dneska v poledne vyprsel Bylo by super se s nekym dohodnout a zaplatit to treba napul na cely rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Ty blaho, diky moc!!! Ja jsem jeden premium account chytil, ale dneska v poledne vyprsel Bylo by super se s nekym dohodnout a zaplatit to treba napul na cely rok... Co za to chtej na rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Asi 79 euro. Jinak jeste jednou velke diky Maluchovi!! Vcera vecer jsem stahnul to, co jsem potreboval - celkem skoro 2GB Tohle mnozstvi bych jinak stahoval s limitama asi mesic Takze jeste jednou diky, diky, diky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Jinak na chycení free premium accountu je dobrý tenhle soft. Každou minutu to kontroluje a v případě, že je právě rozdávají upozorní zvukem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Ty jo, super Kujuuuuuuuuuuuuu No skoda, ze jsou ty free konta jen na dva dny Ale za ty 2 dny jsem stahnul asi 10 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Problém s platenými Premium účtami je ten, že aj keď si zaplatíš, máš tam denný limit na sťahovanie. Mal som takto raz zaplatený jeden mesiac v nádeji, že stiahnem všetko čo chcem a figa borová - po 3 hodinách pekná hláška, že som konto vyčerpal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 jj, denne jen max. 3GB Ale zase kdyz den nestahujes, tak druhy den mas limit 6GB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Jinak na chycení free premium accountu je dobrý tenhle soft. Každou minutu to kontroluje a v případě, že je právě rozdávají upozorní zvukem. Chuapi nemozete hodit este raz nazov toho suboru na chytanie acc.?Mna ten rapid sere ,ale mam tam vacsinu veci ,takze musim byt trpezlivy.Typek mi poradil programm Hide IP Platinum na menenie IP ale dako mi to nefacha.Ma s tym niekto skusenosti? Btw. keby mal este niekto volny acc. na rapide ,kludne sa moze on podelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 HideIP funguje, ale je to docela naprd, protoze to na ocurani rapidu pouziva pulka sveta, takze narazit na IP, ze ktery jeste nikdo nestahoval, je problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 kdo tu je kolem 0:00 az do 4 do rana tak si hlidejte web rapidshare a davaj accounty zadarmo ale jen par a na 48 hod z trafficem ale to je fuk:D hlavne ze to jede ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 kdo tu je kolem 0:00 az do 4 do rana tak si hlidejte web rapidshare a davaj accounty zadarmo ale jen par a na 48 hod z trafficem ale to je fuk:D hlavne ze to jede ... UZ 3 den nonstop stahujem 23 filov z rapidu.Stiahnute to mam za 5 min rychlostou 436kb/s a potom musim povinne cakat 80min. na dalsi download a to ma strasne sere.Ako si zaistit tie volne acc.?CO treba spravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Bemo: Tady je znovu ten RapidCheck. Kodemi: Fakt je teď v ranních hodinách rozdávají? Již delší dobu jsem žádný nechytil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Bemo: Tady je znovu ten RapidCheck.Kodemi: Fakt je teď v ranních hodinách rozdávají? Již delší dobu jsem žádný nechytil Diki moc bratku, i ked su vsetky sloty na Slovensko obsadene,ja si pockam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Bemo: Tady je znovu ten RapidCheck.Kodemi: Fakt je teď v ranních hodinách rozdávají? Již delší dobu jsem žádný nechytil Diki moc bratku, i ked su vsetky sloty na Slovensko obsadene,ja si pockam Megaupload se dá velmi snadno obejít. Stačí přidat pár informací do registru a pak se dá stahovat neomezeně (opíšeš třímístný kód, počkáš 45 vteřin a jede to). Pokud o to máš zájem, pošlu Ti to emailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Na megaupload je dokonce jednoduchej program Zadas tam link, chvili pockas a on ti vyplyvne novy link, ktery zkopirujes do prohlizece a muzes rovnou stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 V pripade zajmu mohu poslat, ma asi jen pul mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Skuste toto: http://anonymouse.org/anonwww.html do URl napisat URL stranky a stahuje sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Skuste toto: http://anonymouse.org/anonwww.htmldo URl napisat URL stranky a stahuje sa Zase je tam limit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Zase je tam limit _bre_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Kluci, nemate nekdo konto na rapidshare? Potrebuju ted neco nutne stahovat a ty prodlevy me nicej. Koupil bych si pristup, ale mezinarodni platebni kartu budu mit az v pondeli. Samozrejme to nechci zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Martinoslav taky bych chtel ted,nejsem tu dene uz do pulnoci tak nemuzu cekat na ucet:( Byl by tu nekdo ochotný? a dal by mi ho tez:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Tak hned aj mne ,stahujem nonstop a tie cakania su fakt k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.