Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapi, mate nekdo konto na rapidshare? Nechce se mi to platit cely, ale kdybych se s nekym dohodl, tak by to bylo super. Ty hodinovy pauzy jsou brutalni.

Tady máš jeden premium account. Pokud se nepletu, vyprší o půlnoci. I tak ještě něco můžeš stáhnout. Jinak je občas dávají zdarma, ale je to jen otázka pár minut. Login: 1459513 Password: 4169139

• Autor

Ty blaho, diky moc!!! Ja jsem jeden premium account chytil, ale dneska v poledne vyprsel :)

Bylo by super se s nekym dohodnout a zaplatit to treba napul na cely rok...

Ty blaho, diky moc!!! Ja jsem jeden premium account chytil, ale dneska v poledne vyprsel :)

Bylo by super se s nekym dohodnout a zaplatit to treba napul na cely rok...

Co za to chtej na rok?

• Autor

Asi 79 euro.

Jinak jeste jednou velke diky Maluchovi!! :worthy

Vcera vecer jsem stahnul to, co jsem potreboval - celkem skoro 2GB :D;) Tohle mnozstvi bych jinak stahoval s limitama asi mesic :D

Takze jeste jednou diky, diky, diky!!!! ;)-_-

Jinak na chycení free premium accountu je dobrý tenhle soft. Každou minutu to kontroluje a v případě, že je právě rozdávají upozorní zvukem.

• Autor

Ty jo, super :) Kujuuuuuuuuuuuuu :) No skoda, ze jsou ty free konta jen na dva dny :( Ale za ty 2 dny jsem stahnul asi 10 GB :smich:

Problém s platenými Premium účtami je ten, že aj keď si zaplatíš, máš tam denný limit na sťahovanie. Mal som takto raz zaplatený jeden mesiac v nádeji, že stiahnem všetko čo chcem a figa borová - po 3 hodinách pekná hláška, že som konto vyčerpal :wallbash:

• Autor

jj, denne jen max. 3GB :( Ale zase kdyz den nestahujes, tak druhy den mas limit 6GB...

• 3 týdny později...
Jinak na chycení free premium accountu je dobrý tenhle soft. Každou minutu to kontroluje a v případě, že je právě rozdávají upozorní zvukem.

Chuapi nemozete hodit este raz nazov toho suboru na chytanie acc.?Mna ten rapid sere ,ale mam tam vacsinu veci ,takze musim byt trpezlivy.Typek mi poradil programm Hide IP Platinum na menenie IP ale dako mi to nefacha.Ma s tym niekto skusenosti?

Btw. keby mal este niekto volny acc. na rapide ,kludne sa moze on podelit :)

• Autor

HideIP funguje, ale je to docela naprd, protoze to na ocurani rapidu pouziva pulka sveta, takze narazit na IP, ze ktery jeste nikdo nestahoval, je problem...

kdo tu je kolem 0:00 az do 4 do rana tak si hlidejte web rapidshare a davaj accounty zadarmo ale jen par a na 48 hod z trafficem ale to je fuk:D hlavne ze to jede ... :D:t

kdo tu je kolem 0:00 az do 4 do rana tak si hlidejte web rapidshare a davaj accounty zadarmo ale jen par a na 48 hod z trafficem ale to je fuk:D hlavne ze to jede ... :D:t

UZ 3 den nonstop stahujem 23 filov z rapidu.Stiahnute to mam za 5 min rychlostou 436kb/s a potom musim povinne cakat 80min. na dalsi download a to ma strasne sere.Ako si zaistit tie volne acc.?CO treba spravit?

Bemo: Tady je znovu ten RapidCheck.

Kodemi: Fakt je teď v ranních hodinách rozdávají? Již delší dobu jsem žádný nechytil :(

Kodemi: Fakt je teď v ranních hodinách rozdávají? Již delší dobu jsem žádný nechytil :(

Diki moc bratku, i ked su vsetky sloty na Slovensko obsadene,ja si pockam kol3

Kodemi: Fakt je teď v ranních hodinách rozdávají? Již delší dobu jsem žádný nechytil  :(

Diki moc bratku, i ked su vsetky sloty na Slovensko obsadene,ja si pockam kol3

Megaupload se dá velmi snadno obejít. Stačí přidat pár informací do registru a pak se dá stahovat neomezeně (opíšeš třímístný kód, počkáš 45 vteřin a jede to). Pokud o to máš zájem, pošlu Ti to emailem.

• Autor

Na megaupload je dokonce jednoduchej program ;) Zadas tam link, chvili pockas a on ti vyplyvne novy link, ktery zkopirujes do prohlizece a muzes rovnou stahovat ;)

• Autor

V pripade zajmu mohu poslat, ma asi jen pul mega ;)-_-

Zase je tam limit :huh:

_bre_

• 2 měsíce později...
  • Autor

Kluci, nemate nekdo konto na rapidshare? Potrebuju ted neco nutne stahovat a ty prodlevy me nicej. Koupil bych si pristup, ale mezinarodni platebni kartu budu mit az v pondeli. Samozrejme to nechci zadarmo.

Martinoslav taky bych chtel ted,nejsem tu dene uz do pulnoci tak nemuzu cekat na ucet:(

Byl by tu nekdo ochotný? a dal by mi ho tez:-) -_-

Tak hned aj mne ,stahujem nonstop a tie cakania su fakt k :horse:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.