Přejít na obsah

Stredová opierka hlavy na zadných sedadlách.

béďo

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Pojde sa na rodinny vylet a kedze deti pribudaju riesil som problem ako do auta dostat dve deti v autosedackach a tri dospele osoby.

Ked som zo zadnych dveri zmontoval klucky, madla, tapacirum, .... autosedacky som dal k dveram a vypodlozil ich do roviny zrazu je v strede miesto na sedenie :)

Ale na to aby to bolo ako tak pohodlnejsie (a hlavne bezpecnejsie) potrebujem tam dostat opierku hlavy.

Niekedy som mal v starej skodovke tak dokupovacie, univerzalne no teraz to nejako neviem najst (mozno poradite).

Tak ma napadla moznost nejako to vymenit za original viem ze niektore fabie to tak maju.

No ako hladam po nete tak hladam neviem nic rozumne najst :(

Poradi niekto ako na to?

Dikes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

nevím jaký máš rok výroby,či jaké jsou mezi roky rozdíly.Ale já mám 2004 a vzadu jsem mel 3 navíjecí pásy a dvě opěrky.Ale když jsem prstem přejížděl v místě kde by měla být prostřední opera tak jsem tam nahmatal díry.Potom už stačilo jen látku rozříznout koupit ty plastový voditka a opěrku hlavy a bylo hotovo.

Odkaz ke komentáři

Tak som to pozeral.

Urcite tam nemam chybajuci molitan, ale pravdepodobne tam nieco budem mat.

Lebo presne v tych miestach kde by to malo byt je nejake dva centimetre pod latkou cosi tvrde a okruhle.

Samozrejme je to hmatatelne iba cez ten molitan takze nie je to 100%ne identifikovatelne.

Cez vikend skusim dat tole calunenie v tom mieste.

Dufam ze ho nepokazim :)

A potom tie ak to tak budem mat ako najdem tie umelohmontne knofliky (aby som vedel co objednat). Opierku hlavy pouzijem tu kde je detska sedacka takze tu kupovat nebudem.

Dikes!!!

Odkaz ke komentáři

hele já nevím jestli je to rozumné a hlavně z bezpečnostního hlediska vhodné takhle zasahovat do těch sedadel.

já koupil taddy na foru komplet sedadla novší, mám MR01, a vzadu jsou dělené, střední pas je 3bodový navíjecí, je tam v prostředku taková menší opěrka hlavy a předek má kastlíky pod sedadly a řidičová je ještě výškově stavitelná no a cena byla jen 1500Kč myslím takže zkus pohledat třebas tu bude někdo prodávat jenom zadky.

jinak známy ocud z fora má v krátke fabii sedadla z OII a krom toho co mám já vzadu má ještě uprostřed takovou tu sklopnou loketku a jde tam sklopit ještě takový plast a má díru do kufru na nějaký delší náklad. cena sedadel z OII se pohybuje okolo 3-4tisíc záleží na výbavě a prý je vzadu více místa na nohy, jenom se musí upravit háky co jsou na zadních opěradlech jelikož OII je má myslím níže.

Odkaz ke komentáři

no dobře to jo ale než řezat do polstrování, nebo ho rozebírat jen kvuli tomuu abych zjistil jestli to tam je připravené, to mi přijde zbytečné když za par šupu koupiš aj třeba novší sedadla. ale to je tvoje věc jenom jsem chtěl poradit. stejně podle mě asi ani nemužež dát opěrku hlavy z jedné strany do prostřed, nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

neviem ci bude pasovat z boku na stred .... to je fakt

ale rozobrat to by nemal byt problem

myslim ze tie umelohmotne kolicky budu stat par korun (euro)

mne pride zasa zbytocna nova sedacka

uvidime, v sobotu budem mudrejsi ked sa mi o podari rozobrat

Editováno: , autor: béďo
Odkaz ke komentáři

Všechny opěradla,ať přední či zadní,jsou dělaný tak,že se na sedadlo natahují zvrchu a dole se ten potah "zavře" plasty které jsou na potahu našitý,na každý polivině potahu je jeden a ty se do sebe zacvaknou.Jde to ale dost blbě rozdělat. Tedy aspoň ty na dnešních vozech (yeti,roomster...),na yetim zrovna makám. kol100

Odkaz ke komentáři

zdravim

takze vysledok

aj na obycajnom stredovom pase je to tak ako pisal speed.mb

najskor som dal dole cast potahu a zistil ako to tam je

potom som vytiahol tie umelohmotne "blbosti" z jednej strany a dal som ich do stredu

jedna sa mi trosku pukla na tom zacvakavatku, no to nevadi

kazdpadne skusim niekde pohladat take sedadlo co by malo trojbodovy pas

vsetkym dikes

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...