Květen 21, 200718 r Neviem, keby na tak malej ploche išlo kvalitne vyriešiť FM anténu, tak to tak urobia už priamo u výrobcu, nie? A podľa toho obrázku má tá anténa bežný konektor priamo do rádia. Pokiaľ je to len taký krátky chvostik, ako na obrázku, tak to bude treba prerábať jeden z konektorov, inak to nepôjde napojiť na kabeláž.
Červen 25, 200718 r Holt, dať plutviču by problém nebol, ale stále som sa nerozhodol, kam dám potom FM anténu.
Červenec 7, 200718 r Holt, dať plutviču by problém nebol, ale stále som sa nerozhodol, kam dám potom FM anténu. Nasel jsem tam tu jednu ploutvicku co ma i FM, sice asi neni jako BMW, ale porad lespi nez bez FM!!
Červenec 7, 200718 r Holt, dať plutviču by problém nebol, ale stále som sa nerozhodol, kam dám potom FM anténu. Nasel jsem tam tu jednu ploutvicku co ma i FM, sice asi neni jako BMW, ale porad lespi nez bez FM!! A co teda v těch ploutvičkách je, když ne FM? A co se dá dělat s GPS? To mi tam asi ploutvička a la BMW nepůjde
Červenec 7, 200718 r Taky mě ploutvička zajímá,tak jsem hledal a našel jsem několik druhů a to i včetně FM.
Červenec 7, 200718 r Holt, dať plutviču by problém nebol, ale stále som sa nerozhodol, kam dám potom FM anténu. Nasel jsem tam tu jednu ploutvicku co ma i FM, sice asi neni jako BMW, ale porad lespi nez bez FM!! A co teda v těch ploutvičkách je, když ne FM? A co se dá dělat s GPS? To mi tam asi ploutvička a la BMW nepůjde V tech ploutvickach co maji BMW (Audi,VW) Tak je vsechno krom radia!! Takze GPS,GSM...
Červenec 7, 200718 r Taky mě ploutvička zajímá,tak jsem hledal a našel jsem několik druhů a to i včetně FM. Kde si hledal? Mas odkaz?
Červenec 7, 200718 r Taky mě ploutvička zajímá,tak jsem hledal a našel jsem několik druhů a to i včetně FM. Kde si hledal? Mas odkaz? Sorry,adresa byla na těch fotkách a při zmenšování jsem ji uříznul. http://www.autoal.cz/cenik.html
Červenec 7, 200718 r V tech ploutvickach co maji BMW (Audi,VW) Tak je vsechno krom radia!! Takze GPS,GSM... A radio maj teda kde?
Červenec 7, 200718 r Taky mě ploutvička zajímá,tak jsem hledal a našel jsem několik druhů a to i včetně FM. Jinak tady bych si asi nevybral
Červenec 7, 200718 r Škodovka do čínských Octávií dává ploutvičku a myslím, že se to chystá aji na ostatní trhy a FM dávají do oken jako zbytek VW, takže by to možná šlo řešit "profesionálně".
Červenec 7, 200718 r V tech ploutvickach co maji BMW (Audi,VW) Tak je vsechno krom radia!! Takze GPS,GSM... A radio maj teda kde? Na zadnim okne, jak je vyhrivani!! Zkus tady
Červenec 7, 200718 r Škodovka do čínských Octávií dává ploutvičku a myslím, že se to chystá aji na ostatní trhy a FM dávají do oken jako zbytek VW, takže by to možná šlo řešit "profesionálně". Jo mas pravdu!! Ale ted jde od kdy to zacnou davat i na nas opozdenej trh??
Červenec 8, 200718 r Škodovka do čínských Octávií dává ploutvičku a myslím, že se to chystá aji na ostatní trhy a FM dávají do oken jako zbytek VW, takže by to možná šlo řešit "profesionálně". Jo mas pravdu!! Ale ted jde od kdy to zacnou davat i na nas opozdenej trh?? Už i ti Číňánci jsou napřed, to je šílené, všem všude vyjdou vstříc, jen na Čechy, domácí, Škodovka z vysoka se*e....
Červenec 8, 200718 r Škodovka do čínských Octávií dává ploutvičku a myslím, že se to chystá aji na ostatní trhy a FM dávají do oken jako zbytek VW, takže by to možná šlo řešit "profesionálně". Jo mas pravdu!! Ale ted jde od kdy to zacnou davat i na nas opozdenej trh?? Už i ti Číňánci jsou napřed, to je šílené, všem všude vyjdou vstříc, jen na Čechy, domácí, Škodovka z vysoka se*e.... Jo, to je mozna jeste slaby slovo...
Červenec 8, 200718 r Škodovka do čínských Octávií dává ploutvičku a myslím, že se to chystá aji na ostatní trhy a FM dávají do oken jako zbytek VW, takže by to možná šlo řešit "profesionálně". Jo mas pravdu!! Ale ted jde od kdy to zacnou davat i na nas opozdenej trh?? Už i ti Číňánci jsou napřed, to je šílené, všem všude vyjdou vstříc, jen na Čechy, domácí, Škodovka z vysoka se*e.... Jo, to je mozna jeste slaby slovo... Nerozumím tomu, když už to vyrábí, tak si myslím není takový problém to distribuovat i u nás...a vydělávat na tom
Červenec 8, 200718 r Škodovka do čínských Octávií dává ploutvičku a myslím, že se to chystá aji na ostatní trhy a FM dávají do oken jako zbytek VW, takže by to možná šlo řešit "profesionálně". Jo mas pravdu!! Ale ted jde od kdy to zacnou davat i na nas opozdenej trh?? Už i ti Číňánci jsou napřed, to je šílené, všem všude vyjdou vstříc, jen na Čechy, domácí, Škodovka z vysoka se*e.... Jo, to je mozna jeste slaby slovo... Nerozumím tomu, když už to vyrábí, tak si myslím není takový problém to distribuovat i u nás...a vydělávat na tom Rikam si to samy...
Červenec 8, 200718 r Nerozumím tomu, když už to vyrábí, tak si myslím není takový problém to distribuovat i u nás...a vydělávat na tom Problém by to nebyl, ale Škoda to asi schovává na facelift, nebo to ještě příjde podobně jako bi-xenony a Trinax na podzim, kdo ví
Červenec 8, 200718 r Nerozumím tomu, když už to vyrábí, tak si myslím není takový problém to distribuovat i u nás...a vydělávat na tom Problém by to nebyl, ale Škoda to asi schovává na facelift, nebo to ještě příjde podobně jako bi-xenony a Trinax na podzim, kdo ví To jsem vážně zvědavej, ale myslím, že to takhle nebude.
Červenec 9, 200718 r V tech ploutvickach co maji BMW (Audi,VW) Tak je vsechno krom radia!! Takze GPS,GSM... A radio maj teda kde? Na zadnim okne, jak je vyhrivani!! Zkus tady Tak s ploutvičkou to asi neklapne.Na tom odkazu přímo píšou,že příjem je velmi omezen. Do Autoalu jsem dnes volal a prodejce mi hned řekl,že příjem je v našich podmínkách slabý a použití antény nevhodné. Modely pro GSM nebo GPS jsou v pohodě.
Červenec 9, 200718 r Keby ten príjem FM priamo v plutvičke išlo vyriešiť uspokojivo, tak už dávno by to tak robil celý koncern a nemuseli by antény dávať do skiel. V tých sklách je to totiž pomerne drahé riešenie, lebo napr. zadné sklo má potom 4 vývody a na 2 sa dávajú predzosilňovače a na 2 zase filtre. Pozrite si v Etke, koľko to stojí u VW. A u kombíkov sú antény v pevných bočných sklách, takže tam odpadajú filtre, ale zase ostatné je 2x. A samozrejme potom je potrebné autorádio s dvoma tunermi, aby sa prepínal signál z toho tunera, ktorý má lepší príjem. Preto je pripravené 2 tumerové Audience.
Červenec 9, 200718 r Keby ten príjem FM priamo v plutvičke išlo vyriešiť uspokojivo, tak už dávno by to tak robil celý koncern a nemuseli by antény dávať do skiel. V tých sklách je to totiž pomerne drahé riešenie, lebo napr. zadné sklo má potom 4 vývody a na 2 sa dávajú predzosilňovače a na 2 zase filtre. Pozrite si v Etke, koľko to stojí u VW. A u kombíkov sú antény v pevných bočných sklách, takže tam odpadajú filtre, ale zase ostatné je 2x. A samozrejme potom je potrebné autorádio s dvoma tunermi, aby sa prepínal signál z toho tunera, ktorý má lepší príjem. Preto je pripravené 2 tumerové Audience. Koukam Diamante ze uz si o tom neco cetl a zajimal se o to!! To dvoutunerove Audience je jiz v prodeji, ne? Nevis od kdy, MR 2008? Ja mam MR 2007 (asi jako ty) tam to asi jeste dva tunery nema, co?
Červenec 13, 200718 r MR2007 určite 2 tunery nemá. Pôvodne malo byť to dvojtunerové od MR 2008, ale zatiaľ je stále ticho, tak si to všetko asi Škoda odkladá na magický 46. týždeň, alebo čo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.