culda Vloženo 15. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 tak tady Kanáry .bylo to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 tak přidám cesta do Calábrie - Lago Garda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Calábria - Scalea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 zákoutí Scalea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Calábria - Scalea kde to přesně je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 pro "ochlazení" čtyřměsíční vzpomínka: Finkenberg, Rakousko: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 lyžování - to můžu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 jezdím tam často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Cosby: Calábrie - Itálie pod Neapolí směr dolů na Reggio Calábria, dálnice Salerno - Cosenza, asi tak v půli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Cosby: Trogir je pěknej, bydlel jsem tam až úplně v posledním baráku na konci cesty na poloostrově za Trogirem, jen byl problém dojet do města a projet ho, koukám, že jste tam měli jen jednu "zaparkovanou" superloď, já se na ně nemohl vynadívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Byl jsem taky dole v Itošce,Tyrhenský záliv-Marina Di Camerota,bylo nádherně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Tady je záběr na Trogir,krásné starobylé městečko v HR,které leží cca 20 km od Splitu Tady jsme před 2 lety kotvili-myslím, že kousek odtud je docela pěkná pizzeria Byli jste taky v nár. parku Krka? Pokud si dobře pamatuju, není daleko, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Byl jsem taky dole v Itošce,Tyrhenský záliv-Marina Di Camerota,bylo nádherně Tak to jsi byl 40km nade mnou, vím, kde to je, byli jsme u okraje zálivu, ty nahoře a já dole, Itošku mám dost projetou, líbí se mi tam a hlavně pro děti akváče a podobné atrakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.