Červenec 16, 200619 r Cosby: Calábrie - Itálie pod Neapolí směr dolů na Reggio Calábria, dálnice Salerno - Cosenza, asi tak v půli.
Červenec 16, 200619 r Cosby: Trogir je pěknej, bydlel jsem tam až úplně v posledním baráku na konci cesty na poloostrově za Trogirem, jen byl problém dojet do města a projet ho, koukám, že jste tam měli jen jednu "zaparkovanou" superloď, já se na ně nemohl vynadívat.
Červenec 16, 200619 r Autor Byl jsem taky dole v Itošce,Tyrhenský záliv-Marina Di Camerota,bylo nádherně
Červenec 16, 200619 r Tady je záběr na Trogir,krásné starobylé městečko v HR,které leží cca 20 km od Splitu Tady jsme před 2 lety kotvili-myslím, že kousek odtud je docela pěkná pizzeria Byli jste taky v nár. parku Krka? Pokud si dobře pamatuju, není daleko, ne?
Červenec 16, 200619 r Byl jsem taky dole v Itošce,Tyrhenský záliv-Marina Di Camerota,bylo nádherně Tak to jsi byl 40km nade mnou, vím, kde to je, byli jsme u okraje zálivu, ty nahoře a já dole, Itošku mám dost projetou, líbí se mi tam a hlavně pro děti akváče a podobné atrakce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.