Royce Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 ahoj, vím že na FRS není tažné homologované, ale když mám jenom zadní RS nárazník, jde tam to tažné namontovat bez nějakého řezání? Máte někdo případně fotku? Díky Sry jestli to tu někde je, hledat jsem zkoušel, ale nenašel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 zde najdeš vše potřebné http://forum.skodahome.cz/topic/14046-tazne-zarizeni/page__p__283299__hl__ta%C5%BEn%C3%A9__fromsearch__1#entry283299 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 a tady to máš i s fotkama,jen podotykam že zásuvka je utopena.tzn.že u mě abych zapojil vozejk musim na kolena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Tak mám namontováno.. bajonet mi zespod tlačí na nárazník a trochu ho nadzvedává... koukám že u tebe to nedělá.. máš origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 nevim kdo vyrábí origo....ale já mám tažný od firmy SportJacht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 (editace) Myslím že SVC... no máš i to sklápění jiné... zkusím to vyfotit :-) Edit: tady je fotka.. Editováno: 29. Červen 2011, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.