NOS Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 sám mám COOL BLUE, svítí líp, ale xenon je xenon jo akorád C.B. maj životnost pouze 200 hodin normální žárovky maj 400 a víš určitě bych tam nedával nic ze supermarketů pokud u tebe nerozhoduje cena. Pokud sou zabarveny do modra tak se ti musi při vyplém světle zabarvovat parabola a to asi není pěknej pohled jinak mě stálz C.B. se slevou na firmu 14% 530,- sou to H7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 sám mám COOL BLUE, svítí líp, ale xenon je xenon jo akorád C.B. maj životnost pouze 200 hodin normální žárovky maj 400 a víš určitě bych tam nedával nic ze supermarketů pokud u tebe nerozhoduje cena. Pokud sou zabarveny do modra tak se ti musi při vyplém světle zabarvovat parabola a to asi není pěknej pohled jinak mě stálz C.B. se slevou na firmu 14% 530,- sou to H7 Hele, a do fábie jde h4 i h7? proč někdo kupuje tu a někdo tu? mám rok 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Panove uz jsem to tu nekolikrat rikal - zkuste www.e-light.cz ... Odtamdud mam osramy Cool blue i s cool blue parkovackama a postovnym cca za 550,- Kc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Panove uz jsem to tu nekolikrat rikal - zkuste www.e-light.cz ... Odtamdud mam osramy Cool blue i s cool blue parkovackama a postovnym cca za 550,- Kc... když já bych radši philips extreme power +80% nebo piaa white and white 4300k, a ty tam nemají víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Tak jsem si nechal dneska opravovat tekoucí ventil chladící kapaliny, a viděl jsem, že prodávají i žárovky phillips. Doporučovali mi power2night, ale mě zaujalo phillips power +80%, stálo asi o stovku víc než p2n. Tak jsem vzal ten phillips +80%. Svítí líp, více běleji, ale že by to bylo 80% víc, to se mi tedy nezdá. je to spíš tak 20-30%. Co se týče u některých proklamovaných +50%, tam bych to viděl (ale nemám s tím osobní zkušenost) tak +10-20%. Ale určitě svítí líp, mají homogennější světelný kužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Tak jsem si nechal dneska opravovat tekoucí ventil chladící kapaliny, a viděl jsem, že prodávají i žárovky phillips. Doporučovali mi power2night, ale mě zaujalo phillips power +80%, stálo asi o stovku víc než p2n. Tak jsem vzal ten phillips +80%. Svítí líp, více běleji, ale že by to bylo 80% víc, to se mi tedy nezdá. je to spíš tak 20-30%. Co se týče u některých proklamovaných +50%, tam bych to viděl (ale nemám s tím osobní zkušenost) tak +10-20%. Ale určitě svítí líp, mají homogennější světelný kužel Tak jsem to vyzkoušel v noci a je to bomba, svítí mnohem lépe než to předtím ... // ještě se chci zeptat, třeba tady na eshopu (tuším) jsem viděl světla na fábii angeleyes, co mají projektory. V čem je lepší projektorová technologie? že se neodráží světlo od paraboly, ale směřuje přímo? A u těch parabol se taky používá H7 nebo H4 nebo je za nimi úplně jiná žárovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 (editace) Projektory maji obdobny tok jako xenony, proste jde svetlo prez cocku. U projektoru tam je tusim H7 ale nekdo tam dava xenonovou vybojku, ale jak to nevim. U xenonu je to jasne svetlo jde z vybojky prez cocku. Cili jak prez anlgel tak prez xenonovku nedojde k rusivym, blundym odrazum od paraboly. Ale ja osobne si myslim ze projektor s H7 sviti mene, nez s xenonovou vybojkou. Zkus se trebas podivat na superba s xenonem a jen H7. Editováno: 9. leden 2007, autor: Eflik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Projektory maji obdobny tok jako xenony, proste jde svetlo prez cocku. U projektoru tam je tusim H7 ale nekdo tam dava xenonovou vybojku, ale jak to nevim. U xenonu je to jasne svetlo jde z vybojky prez cocku. Cili jak prez anlgel tak prez xenonovku nedojde k rusivym, blundym odrazum od paraboly. Ale ja osobne si myslim ze projektor s H7 sviti mene, nez s xenonovou vybojkou. Zkus se trebas podivat na superba s xenonem a jen H7. Já si totiž taky podvědomně myslím, že ta čočka lépe rozprostře světlo, ale je to další věc, přes kterou musí světlo rponikat, tudíž bude svítit méně. Tak tu nehci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 to nejde jen tak rict Cocka je cira, takze tolik svetla nepojme. Navic trebas xenonova vybojka sviti ac ma jen 35W mnohem vic nez halogenova zarovka, byt 100W. A co je hodne podstatna vec, prez cocku jde vsechno svetlo tam kam ma, cili na cestu, kdezto prez parabolu ti dost svetla sviti nekam na stromy, nebo kdo vi kam jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car for home Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 http://www.cartechgroup.cz/?detail&kid=akc...h7-55w-2ks_4999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 http://www.cartechgroup.cz/?detail&kid=akc...h7-55w-2ks_4999 Tak přesně ty jsem si koupil ... a vy si je kupte taky jestli si chcete rozbít bubu . Za normálních podmínek (sucho) OK ...... běda ale jak zaprší a vozovka ztmavne tak je k tomu potřeba vystrčit z okýnka slepeckou hůl. Závěr >> už nikdy více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 tak ještě přispěju svou fotkou žárovek. Jsou drahé, ael super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 (editace) opat ozivim tuto temu. mam angel eyes a povodne som tam chcel dat hid xenony, ale po problemoch ake ma losky83 (podobne su aj v roomstri) kaslem na to a radsej kupim nejake "lepsie" ziarovky. ide mi hlavne o to aby svietili na bielo, k tym kruzkom teraz mam tieto ==> link <== a zboku sice vyzeraju bielo, ale spredu to nie je ono... chcel by som nejake s modrou bankou, ale aby aj svietili. na nete som nasiel tieto: 1. Philips Blue Vision Ultra 2. MTEC Super White (origo japan) 3. Osram Night Breaker ich porovnanie je tu ==> link <== a este porovnanie 1. a 2. tu ==> link <== EDIT: a este jedny XD5 5800K tu ==>link <== a tu ==> link <== PS cakam na vase nazory a ak mate s niektorymi aj skusenosti tak dufam ze sa podelite o ne aj s ostatnymi Editováno: 3. leden 2008, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 opat ozivim tuto temu. mam angel eyes a povodne som tam chcel dat hid xenony, ale po problemoch ake ma losky83 (podobne su aj v roomstri) kaslem na to a radsej kupim nejake "lepsie" ziarovky. ide mi hlavne o to aby svietili na bielo, k tym kruzkom teraz mam tieto ==> link <== a zboku sice vyzeraju bielo, ale spredu to nie je ono... chcel by som nejake s modrou bankou, ale aby aj svietili. na nete som nasiel tieto: 1. Philips Blue Vision Ultra 2. MTEC Super White (origo japan) 3. Osram Night Breaker ich porovnanie je tu ==> link <== a este porovnanie 1. a 2. tu ==> link <== PS cakam na vase nazory a ak mate s niektorymi aj skusenosti tak dufam ze sa podelite o ne aj s ostatnymi Tak už jediný problém s Angely je jen ten proužek před světly. Ale vůbec to v ničem nevadí, to mi věř. SVětla mám už nastavená a je to ok. Jen jsem si musel zvyknout, že hidky bez clonítka svítili 2x víc než čočky:) Ale dnes večer jsem stál na parkovišti a vedle mě fábka RS a měla zaplé xenony a musím říct, že mi to svítilo víc jak jí. Jinak jsem se světlama spokojenej, zvláště lidi to dost zajímá a dívají se za tmy, co to je:) Vypadá to zkrátka bombasticky. Ale klasické žárovky ten design kazí. Xenony mají stejnou barvu jako kroužky. Jinak zkusím ty výbojky nějak otočit a třeba se to povede. Ale to už jen z nudy, zvykl jsem si na ty lehké proužky. Jinak na stk při seřizování světel jsem byl úplně nadšenej z té super ostré kresby těch véček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak už jediný problém s Angely je jen ten proužek před světly. ... Jinak na stk při seřizování světel jsem byl úplně nadšenej z té super ostré kresby těch véček.... ad1: presne toto je ten problem "jen prouzek pre svetly" ad2: aj mne sa to pacilo uplna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 To je preto že clonka na origo xenach zasa ten lúč "ureže" narozdiel od štandardných svetiel ktoré proste ten lom majú vo väčšine donekonečna hore o čom sme s dominom debatovali. preto zdanlivo osvieti neorigo hid prestavba viac domino kludne ich zober, teda HID, nikdy nedosiahneš tu istu farbu ako majú krúžky Ale dnes večer jsem stál na parkovišti a vedle mě fábka RS a měla zaplé xenony a musím říct, že mi to svítilo víc jak jí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 kuci, má někdo H.O.D žárovky?koupil jsem 6000K 55w, podle mého barvou k nerozeznání od xenonů, zatím spokojenost.cena přijatelná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 (editace) co říkáte na tyto žárovky? http://aukro.cz/xeno...2157973225.html http://aukro.cz/zarovky-xenon-plus-h7-30-vice-svetla-12v-55w-i2169232663.html Editováno: 29. Únor 2012, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imperialista Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 jak to tedy je dají se použít jak H4 tak H7 PROČÍTAM TO TADY CELÍ ALE FAK SEM ZMATENEJ DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Panove, jestli nekdo chce M-TEC 55W H77 SUPERWHITE, mam tu jedny, pouzite cca 3/4 hodiny ... Barva svetla krasna, efekt take, jen na muj vkus vic vidim s Nightbreakerama, ac sviti zlute. Cenovka byla 600, necham je za 250+50 posta. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.