peterrr Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Dobry vecer. Chcel by som sa vas spytat, ci niekto nema podobnyp roblem s fabiou (1.4 mpi 2004), ako ja. Problem je ten, ze som pred par dnami zacal jazdit na rezerve, presiel som 33 km - polovica s rezervy sa minula (podla udajov y bmala byt 7 litorv), kontrolka ukazovala polovicu. Prisie lsom na pumpu a na dojazd do CR - kde som chcel natankovat na dlhsiu vzdialenost, som natankoval za 10 eur - priblizne 6- 7 litrov- vlastne doplnit rezervu plus cosi naviac. Co sa vsak nestalo, palicka na ukazovateli sa nepohla ani o mikromilimeter a presiel som 30 km a co nevidim, palicka uz pod cervenym oznacenim rezervy. Ako je to teda mozne ze zo 7 litrov minem 3 litre = 4 litre, dam tam 6 litrov - co znamena ze mam 7 litrov rezervu plus 3 litre na vyse... Ked tankujem bezne na takyto dojaz - ked nemam nacatu rezervu za 10 eur - palicka na ukazovateli sa mi posunie asi o cervenu hodnotu rezervy... Tento krat ostala stat a nastala situacia, aka nastala. Je mozne, ze mi s pistole nic nenatieklo a uctovalo to, alebo ze je rozlozena nadrz na vaic casti, a natankoval som to niekam ''inam'' ako je plavak? Fakt tomu nerozumiem, nadrz netecie, tankoval som ako bezne, cidlo funguje ked klesala rucicka. Motoricky je auto v 100% stave, doteraz nebol ziaden problem okrem servisnych zalezitosti. Budem rad, ak mi to niekto vysvetli, lebo tomu fakt nerozumiem. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.