Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj bando.

Tak tu máme naplánovaný druhý dvoudenní klubový sraz superbů. Tentokráte trochu s předstihem, aby jste s tím mohli počítat a mohli se zúčastnit alespoň v takovém počtu jako v květnu. Všichni jste srdečně zváni a těšíme se na setkání.

Termín konání: 17.9. - 18.9.2011

Místo konání: Vranovská pláž

http://www.vranovska-plaz.cz/

Pánové a případně dámy, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila závazně do čtvrtka 25.8.2011. Je to z důvodu rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit.

Děkujeme a hurá do toho. Richard, Víťa a stravovací expert Karel :kol-35: :kol-35: :kol-35:

Seznam přihlášených na sraz:

RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

VICK + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

LAAM + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

PASSPORT5 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

ACE VENTURA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

STANKRA6 (jedna noc chata jedna osoba)

MORAVECMILAN21 (jedna noc chata jedna osoba)

MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

MARCUSV (jedna noc chata jedna osoba)

KUBINOS (bez ubytování)

JAROSLAV.SOUKUP +? (ubytování ?)

Upraveno od riba

Vřelé poděkování Víťovi a Richardovi za vyvěšení a stanovení termínu pro podání přihlášek. Já, abych měl jasno, tak se prosím hlásím hned a to závazně!

ČILI : LANNY + 1 UŽ SE TĚŠÍME A VĚŘÍME, ŽE BUDE STEJNĚ POVEDENÝ JAKO JARNÍ! :smich:

Upraveno od Lanny

Ahoj Ríšo,tak myslím,že je čas taky se přihlásit....takže se hlásím... :punk: ......,stravovací referent je ten nejlepší,co kdy byl. :palec2: ..už se těším na společný oběd......

Já samozřejmě takýýýý + 1 !!! už aby to bylo !!

moja malickost s mojou malickostou.

;)

jedůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Me tam samozrejme napis taky + 1 Peta.jedna noc a chata pro dva.Uz se na vas vsechny moc tesime.

Hezky se to začíná rýsovat, už 7, slovy: sedm přihlášených SUPÍKŮ, ale koukám, že Johan do hospody napsal, že jede a tady se opomněl přihlásit! lol Tak snad to napraví?!;):)

Nazdárek bando. No tak koukám že přihlašování je rychlé... hlavně nezapomeňte na dříví :palec2: já pro něj už chodit nebudu :p Už se na Vás moc těšímmmmmmmmmm Peťulaa

richarde uprav si svoj prvy prispevok, ten odkaz na tu priehradu si asi trocha zle skopiroval, resp. zle prilepil.

• Autor

Vilo díky, už je to. :)

Tý vole! Vás tam ale bude. Zachraňuje to Martin a Passport. Passporta chápu, ten do auta 6 lidí nacpe ale Martin jich tam 36 určitě nedá! :smich::smich::smich::smich:

Upraveno od žralok

• 2 týdny později...

moja malickost s mojou malickostou.

;)

Všichni se určitě těšíme, ale mám obavy Vilo, zda nám to neskazí protiteroristická jednotka, když jsi teď změnil vzhled a načichl tím Pakistánem!? No nevím, nevím lol:smich:

neboj, ja sa oholim a ostriham.

No to je rozumné slovo! :smich: A konečně jsi si dal svůj starý dobrý nick!?:p

Všechny zdraví Béčko z Jihlavy moc rád bych taky dorazil.Nevím ještě jak to tu na foru chodí........komu se můžu přihlásit?

Díky Standa

Ahojky, tak Tě vítám mezi SUPÍ bandou! Jinak žádný problém, tady napíšeš, že se přihlašuješ a počet a potom už "Riba" zařídí Tvé zaregistrování do seznamu účastníků! Když si tady najedeš na začátek, tak uvidíš už seznam přihlášených! :)

• 1 měsíc později...

Pozdravení všem a malý dotaz, vojín Kotas! Ríšo, myslím, že by nebylo od věci zařídit "vyvěšení" tohoto našeho podzimního srazu. Ten jarní je "vyvěšen" a tady by to bylo podstatně vhodnější, alespoň to já tak vidím? ;):)

Na to nejde říci ne takže JEDU. Ríšo zapiš mě+1 -_-

• Autor

Výborně, jste tam :)

Ahoj,mohl by mi prosím někdo napsat jak to tak na srazu probíhá ? V kolik začíná jestli je prvně projížďka pak se popije pokecá a druhý den ráno domů ? či po obědě ?

Jo a nepojede někdo přes Jihlavu? Prag komando asi ano......že by mě nabraly abych trefil ? Díky už se těším

• Autor

Ahoj, je to opakovaný sraz a na stejném místě, jako byl v květnu.

Projdi si tohle téma a budeš chytřejší, je tam i program akce, který se po domluvě nemusí striktně dodržet:

Na tom jak kdo pojede, se domluvíme těsně před srazem. Napiš, jaké budeš chtít ubytování a kolik vás bude, aby se to dalo zamluvit. :)

Takže jenom já :-(......manželku jsem neukecal :-(

• Autor

Šoupnul jsem tě do seznamu. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.