stankra6 Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Vicku mockrát děkuji,tu nálepku super clubu, si odtebe jistě vezme KubinoS. Já bych jí měl do srazu mít od Luky15. Ale s té ,,škody home,, mám radost mockrát děkuji už jen 4 dny nabalil jsem taky nějakou slivku na okošt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Ok.není problém.A našel jsem i jednu na to brzdové světlo tak ji vemu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Jééééé ,ale ty tam budeš mít asi 2.5 tdi ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 jasně, když ji tam někdo bude mít tak tu nálepku beru...takže nikdo nejede přes brno, že bychom to spojili:-) připojím se v Brně:-) ne že bych tam netrefil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Domluv se s Víťou a MartinemMilión(35). Pojedou přes Brno tak tě můžou přibrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 jakej milión ?? ty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Aby jsi se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 no čekal sem že budeš rychlé jak s..... , ale jak to že tě nevidim na seznamu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Bo nejedu vole. A co bych tam dělal, když se mnou nikdo nechce pít. Bo mají strach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Jééééé ,ale ty tam budeš mít asi 2.5 tdi ...... A víš že si nejsem jistý.Buď tam je ten nápis jak jsi uvedl a nebo jen superb.Něco mi říká že tam je jen superb napsáno.Dneska jsem na to čuměl a neuvědomuju si to.Ale zítra kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Jasan, je tam jen superb. Tady to je i s fotkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Bando, tak ja pridem sam. Moja pani ma povinnosti. Ale budem za dvoch . Tak s niekym chatku kludne mozem vziat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Tak si ji vezmi třeba domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 A víš že si nejsem jistý.Buď tam je ten nápis jak jsi uvedl a nebo jen superb.Něco mi říká že tam je jen superb napsáno.Dneska jsem na to čuměl a neuvědomuju si to.Ale zítra kouknu. Vicku,super to budu mít vymazlený To žralok : Dojeď chlape ať nás je co nejvíc....já ztebou budu klíďo pít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 14. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Ahoj bando. :clap: Připravili jsme vespolek plán akce na sobotu 17.9.2011. Plán je stejný jako na jaře a je upravený podle toho co jsme skutečně stihli. 10:00 – 12:30 Sraz v kempu (GPS: 48°54'52.647"N, 15°48'44.187"E) Ubytování, pokec 12:30 Přesun do Lechovic cca 40Km Oběd zajištěný v restauraci U Bazalů http://www.restaurace-u-bazalu.cz/ Nákup vína u místních vinařů http://www.vslechovice.cz 15:30 – 17:00 Přesun do kempu přes Znojmo Zastávka ve Znojmě na nákup materiálu a potřeb pro úspěšný pobyt v kempu 17:00 – do skonání Táborák a tak. Bude Ѿ (prdel) :kol-35: Trasa: Vranovská pláž - Lechovice Lechovice - Znojmo Znojmo - Vranovská páž Celkem cca 80Km Dobrou náladu sebou. Kdo jede přes Jihlavu, můžeme dát sraz v sobotu mezi 8:45 a 9:15 na pumpě Slovnaftu, těsně před Jihlavou. Je to ve směru od D1. (GPS: 49°25'16.976"N, 15°34'57.241"E) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Ahoj.... Borci tak už jen 3 dny a všichni supi se sletíííííí...ve Vranově. Kdo jede přes Brno tak mužeme mezi 8:30-9:00 na ČS OMW ulice brněnská, před sjezdem na Rajhrad. dát sraz a společně vyrazit, ale dejte vědět semka kdo by tam dorazil...at tam kdyžtak nečekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Ahoj.... Borci tak už jen 3 dny a všichni supi se sletíííííí...ve Vranově. Kdo jede přes Brno tak mužeme mezi 8:30-9:00 na ČS OMW ulice brněnská, před sjezdem na Rajhrad. dát sraz a společně vyrazit, ale dejte vědět semka kdo by tam dorazil...at tam kdyžtak nečekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Tak velké díky Luky15....místo dvou poslal tři To Riba : budu tam na tom slovnaftě už od 8 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Stankra6: Paráda, to budu asi jedinej bez nálepky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Nebudeš,Vick ti jednu doveze a když se ti nebude líbit,tak ti dám jednu já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Dobře... střed horní hrany zadního okna se docela už těší na samolepku... v pátek se bude hodně dlouho superb koupat (debordelizovat) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Ahoj vsichni premyslim, ze bych dorazil se podivat a pokecat, ale mam Supa jen chvili a tak nevim jestli to neni jen pro dlouhodobe cleny, dejte vedet diky (abych nedelal křena) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Já si myslím že každej sup je vítán, já jsem taky nováček, na žádným srazu jsem ještě nebyl...:-) ale skalní členi řeknou víc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Já jsem taky nováček aspoň tam nebudu čučet sám samozřejmě tě nemůžu zvát,ale taky jsem se vetřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Já jsem taky nováček A všechny Vás vřele zvu.Nekoukej na to kdo je kde jak dlouho.Pokud máš zájem poznat nové lidi a poptat se na jejich zkušenosti a pobavit se tak neváhej a ukaž se. Teď to znělo skoro jako inzerát nebo reklama,ale prostě každý je vítán.Není to o tom,že by tam bylo pár snobů a nikoho by nechtěli k sobě. Kdyby to bylo jen pro vyvolené tak dostanou soukromou zprávu a nebude se to tu vyvěšovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.