Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:palec2: Vicku mockrát děkuji,tu nálepku super clubu, si odtebe jistě vezme KubinoS. Já bych jí měl do srazu mít od Luky15. Ale s té ,,škody home,, mám radost kol5 mockrát děkuji už jen 4 dny :smich: nabalil jsem taky nějakou slivku na okošt kol9-_-

Ok.není problém.A našel jsem i jednu na to brzdové světlo tak ji vemu taky.

Jééééé :clap: ,ale ty tam budeš mít asi 2.5 tdi ...... kol6

jasně, když ji tam někdo bude mít tak tu nálepku beru...takže nikdo nejede přes brno, že bychom to spojili:-) připojím se v Brně:-) ne že bych tam netrefil...

Domluv se s Víťou a MartinemMilión(35). Pojedou přes Brno tak tě můžou přibrat.

jakej milión ?? :aggressive: ty....

Aby jsi se :horse:

no čekal sem že budeš rychlé jak s..... ;), ale jak to že tě nevidim na seznamu ???

Bo nejedu vole. A co bych tam dělal, když se mnou nikdo nechce pít. Bo mají strach?

Jééééé :clap: ,ale ty tam budeš mít asi 2.5 tdi ...... kol6

A víš že si nejsem jistý.Buď tam je ten nápis jak jsi uvedl a nebo jen superb.Něco mi říká že tam je jen superb napsáno.Dneska jsem na to čuměl a neuvědomuju si to.Ale zítra kouknu.

• Autor

Jasan, je tam jen superb. Tady to je i s fotkama. :)

Bando, tak ja pridem sam. Moja pani ma povinnosti.

Ale budem za dvoch :).

Tak s niekym chatku kludne mozem vziat.

Tak si ji vezmi třeba domů.

A víš že si nejsem jistý.Buď tam je ten nápis jak jsi uvedl a nebo jen superb.Něco mi říká že tam je jen superb napsáno.Dneska jsem na to čuměl a neuvědomuju si to.Ale zítra kouknu.

:w00t1: Vicku,super to budu mít vymazlený :specool:

To žralok : Dojeď chlape ať nás je co nejvíc....já ztebou budu klíďo pít... :vamp

• Autor

Ahoj bando. :clap: :clap:

Připravili jsme vespolek plán akce na sobotu 17.9.2011.

Plán je stejný jako na jaře a je upravený podle toho co jsme skutečně stihli.

10:00 – 12:30

Sraz v kempu (GPS: 48°54'52.647"N, 15°48'44.187"E)

Ubytování, pokec

12:30

Přesun do Lechovic cca 40Km

Oběd zajištěný v restauraci U Bazalů

http://www.restaurace-u-bazalu.cz/

Nákup vína u místních vinařů

http://www.vslechovice.cz

15:30 – 17:00

Přesun do kempu přes Znojmo

Zastávka ve Znojmě na nákup materiálu a potřeb pro úspěšný pobyt v kempu

17:00 – do skonání

Táborák a tak. Bude Ѿ (prdel) :kol-35: :kol-35:

Trasa: :kol-135:

Vranovská pláž - Lechovice

Lechovice - Znojmo

Znojmo - Vranovská páž

Celkem cca 80Km

Dobrou náladu sebou.

Kdo jede přes Jihlavu, můžeme dát sraz v sobotu mezi 8:45 a 9:15 na pumpě Slovnaftu, těsně před Jihlavou. Je to ve směru od D1.

(GPS: 49°25'16.976"N, 15°34'57.241"E)

Ahoj.... Borci tak už jen 3 dny a všichni supi se sletíííííí...ve Vranově. Kdo jede přes Brno tak mužeme mezi 8:30-9:00 na ČS OMW ulice brněnská, před sjezdem na Rajhrad. dát sraz a společně vyrazit, ale dejte vědět semka kdo by tam dorazil...at tam kdyžtak nečekám

Ahoj.... Borci tak už jen 3 dny a všichni supi se sletíííííí...ve Vranově. Kdo jede přes Brno tak mužeme mezi 8:30-9:00 na ČS OMW ulice brněnská, před sjezdem na Rajhrad. dát sraz a společně vyrazit, ale dejte vědět semka kdo by tam dorazil...at tam kdyžtak nečekám

Tak velké díky Luky15....místo dvou poslal tři :palec2:

To Riba : budu tam na tom slovnaftě už od 8 hod :smich:

post-66585-0-74104500-1316093871_thumb.j

Stankra6: Paráda, to budu asi jedinej bez nálepky :-D

Nebudeš,Vick ti jednu doveze a když se ti nebude líbit,tak ti dám jednu já :palec2:

Dobře... střed horní hrany zadního okna se docela už těší na samolepku... v pátek se bude hodně dlouho superb koupat (debordelizovat) :-D

Ahoj vsichni premyslim, ze bych dorazil se podivat a pokecat, ale mam Supa jen chvili a tak nevim jestli to neni jen pro dlouhodobe cleny, dejte vedet diky (abych nedelal křena) ;)

Já si myslím že každej sup je vítán, já jsem taky nováček, na žádným srazu jsem ještě nebyl...:-) ale skalní členi řeknou víc:-)

Já jsem taky nováček :smich: aspoň tam nebudu čučet sám :wacko: samozřejmě tě nemůžu zvát,ale taky jsem se vetřel :punk:

Já jsem taky nováček :smich:

A všechny Vás vřele zvu.Nekoukej na to kdo je kde jak dlouho.Pokud máš zájem poznat nové lidi a poptat se na jejich zkušenosti a pobavit se tak neváhej a ukaž se.

Teď to znělo skoro jako inzerát nebo reklama,ale prostě každý je vítán.Není to o tom,že by tam bylo pár snobů a nikoho by nechtěli k sobě.

Kdyby to bylo jen pro vyvolené tak dostanou soukromou zprávu a nebude se to tu vyvěšovat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.