Září 13, 201113 r Vicku mockrát děkuji,tu nálepku super clubu, si odtebe jistě vezme KubinoS. Já bych jí měl do srazu mít od Luky15. Ale s té ,,škody home,, mám radost mockrát děkuji už jen 4 dny nabalil jsem taky nějakou slivku na okošt
Září 13, 201113 r jasně, když ji tam někdo bude mít tak tu nálepku beru...takže nikdo nejede přes brno, že bychom to spojili:-) připojím se v Brně:-) ne že bych tam netrefil...
Září 13, 201113 r Bo nejedu vole. A co bych tam dělal, když se mnou nikdo nechce pít. Bo mají strach?
Září 13, 201113 r Jééééé ,ale ty tam budeš mít asi 2.5 tdi ...... A víš že si nejsem jistý.Buď tam je ten nápis jak jsi uvedl a nebo jen superb.Něco mi říká že tam je jen superb napsáno.Dneska jsem na to čuměl a neuvědomuju si to.Ale zítra kouknu.
Září 13, 201113 r Bando, tak ja pridem sam. Moja pani ma povinnosti. Ale budem za dvoch . Tak s niekym chatku kludne mozem vziat.
Září 14, 201113 r A víš že si nejsem jistý.Buď tam je ten nápis jak jsi uvedl a nebo jen superb.Něco mi říká že tam je jen superb napsáno.Dneska jsem na to čuměl a neuvědomuju si to.Ale zítra kouknu. Vicku,super to budu mít vymazlený To žralok : Dojeď chlape ať nás je co nejvíc....já ztebou budu klíďo pít...
Září 14, 201113 r Autor Ahoj bando. :clap: Připravili jsme vespolek plán akce na sobotu 17.9.2011. Plán je stejný jako na jaře a je upravený podle toho co jsme skutečně stihli. 10:00 – 12:30 Sraz v kempu (GPS: 48°54'52.647"N, 15°48'44.187"E) Ubytování, pokec 12:30 Přesun do Lechovic cca 40Km Oběd zajištěný v restauraci U Bazalů http://www.restaurace-u-bazalu.cz/ Nákup vína u místních vinařů http://www.vslechovice.cz 15:30 – 17:00 Přesun do kempu přes Znojmo Zastávka ve Znojmě na nákup materiálu a potřeb pro úspěšný pobyt v kempu 17:00 – do skonání Táborák a tak. Bude Ѿ (prdel) :kol-35: Trasa: Vranovská pláž - Lechovice Lechovice - Znojmo Znojmo - Vranovská páž Celkem cca 80Km Dobrou náladu sebou. Kdo jede přes Jihlavu, můžeme dát sraz v sobotu mezi 8:45 a 9:15 na pumpě Slovnaftu, těsně před Jihlavou. Je to ve směru od D1. (GPS: 49°25'16.976"N, 15°34'57.241"E)
Září 14, 201113 r Ahoj.... Borci tak už jen 3 dny a všichni supi se sletíííííí...ve Vranově. Kdo jede přes Brno tak mužeme mezi 8:30-9:00 na ČS OMW ulice brněnská, před sjezdem na Rajhrad. dát sraz a společně vyrazit, ale dejte vědět semka kdo by tam dorazil...at tam kdyžtak nečekám
Září 14, 201113 r Ahoj.... Borci tak už jen 3 dny a všichni supi se sletíííííí...ve Vranově. Kdo jede přes Brno tak mužeme mezi 8:30-9:00 na ČS OMW ulice brněnská, před sjezdem na Rajhrad. dát sraz a společně vyrazit, ale dejte vědět semka kdo by tam dorazil...at tam kdyžtak nečekám
Září 15, 201113 r Tak velké díky Luky15....místo dvou poslal tři To Riba : budu tam na tom slovnaftě už od 8 hod
Září 15, 201113 r Dobře... střed horní hrany zadního okna se docela už těší na samolepku... v pátek se bude hodně dlouho superb koupat (debordelizovat) :-D
Září 15, 201113 r Ahoj vsichni premyslim, ze bych dorazil se podivat a pokecat, ale mam Supa jen chvili a tak nevim jestli to neni jen pro dlouhodobe cleny, dejte vedet diky (abych nedelal křena)
Září 15, 201113 r Já si myslím že každej sup je vítán, já jsem taky nováček, na žádným srazu jsem ještě nebyl...:-) ale skalní členi řeknou víc:-)
Září 15, 201113 r Já jsem taky nováček aspoň tam nebudu čučet sám samozřejmě tě nemůžu zvát,ale taky jsem se vetřel
Září 15, 201113 r Já jsem taky nováček A všechny Vás vřele zvu.Nekoukej na to kdo je kde jak dlouho.Pokud máš zájem poznat nové lidi a poptat se na jejich zkušenosti a pobavit se tak neváhej a ukaž se. Teď to znělo skoro jako inzerát nebo reklama,ale prostě každý je vítán.Není to o tom,že by tam bylo pár snobů a nikoho by nechtěli k sobě. Kdyby to bylo jen pro vyvolené tak dostanou soukromou zprávu a nebude se to tu vyvěšovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.