Martin35 Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 pár foteček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Zdravim bando, domů jsem dorazil v pořádku,akorát až teď jsem se dostal k netu. Děkuji za pěkný víkend a budu se těšit na další setkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Ahoj vsichni tak jsem rad, ze jsem Vas vsechny videl a poznal, sice jen kratce, ale priste to bude urcite (z me strany) delsi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Zrovna jsem si říkal,kam si se zdejchnul,ani jsem nezaregistroval kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 (editace) musel jsem po obede, dcera byla nemocna (a jeste je ), zena v praci a provizorni hlidani u babi, tak jsem musel .(PS, jsem se loucil, ale chapu ze ta palacinka byla vetsi lakadlo ) No a ta fotka u toho supermarketu je luxus!!! Editováno: 19. Září 2011, autor: Castor603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Já už mám umyto Ještě vysát něco poleštit,zabalit nějakou tu deku a něco pod hlavu a zítra huráááááá Tu mycí místnost máš doma nebo někam jezdíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Ahoj bando, chtěl bych poděkovat všem zúčastněným za super akci. Já už zase nejsem doma, tak až dorazím, dám taky pár fotek. A už teď se těším na další sraz. :skoda: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 To :ziza23 : tak to doma nemám ....city park Jihlava....ruční mytí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Ahoj kamarádi......,tak kdy bude další srázek ? Já bych se zase přimlouval za ten Vranov.....měl jsem to tak nějak nejpohodlnější Ještě dám pár fotek pro zlepšení náladičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 No to věřím že se ti to líbilo když jsi to měl za humny.Tím chceš říct,že kdybysme jeli třeba na sraz do Prahy nebo tak jako kdysi na Šumavu tak se na to vybodneš jo?To doufám ne Jinak už nějaký čas je domluveno,že Vranov se stane našim útočištěm a žebychom se tam chtěli scházet pravidelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Tak jsem to nemyslel,samozřejmě,že bych dojel kamkoli.....jen víš jak bylo to pro mě pohodlné . Už se těším na další srázek,tak jak se to vyvěsí ihned mě tam může Richard napsat .Byla to legrace a hodně jsem se tam dozvěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 to věřím.Hlavně funkce coming home že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Ahojky SUPÍ bando, bohužel jsem nemohl být přítomen, ale o funkci "coming home" jsem už toho slyšel až až! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 A do mě :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 jeeej, napis postup, ako to funguje, ja som uz zabudol :} Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Wilo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 3. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Já teď fotil jen žrádlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Ríšo, tak nevím, nevím, ale víš co se říká!? Že když chlapovi jde jen o žrádlo, tak je to s ním minimálně nahnuté, tak nevím, ale pomalu začnu mít o Tebe starost!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 4. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Karle, tak to jsi trefil hřebíček na hlavičku. To je totiž přesně můj případ. Ale neboj, já se z toho dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Držím palce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 To Vick and to Riba: Hoši, nechci být rýpal, ale myslím, že už by se mělo začít něco dělat s tím letošním jarním srazem, nemyslíte? Za dveřmi máme Velikonoce a čas uběhne jak voda, ale nic ve zlém, jenom jsem při projíždění a uzření toho "žrádla" dostal neskutečnou chuť!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Jsem pro na to se už domluvit... Loni jsem nebyl a dost dlouho mě to mrzelo... Tak kdy??? Vranov!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Karle Riba se mi ještě stále neozval.Za to ale na Vranov jsem psal už 4x a žádná odpověď nedošla.Do konce týdne tam zavolám.Nicméně můžu asi říct s určitostí,že sraz bude na Vranově a to ve dnech 18-20.5. Začít by se už mohlo pro nedočkavé právě v ten pátek. Jestli tedy ještě máte někdo nějaký tip na jiné datum tak rychle sem sním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 souhlasim s datumem i s mistem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 To Vick: Víťo, bohužel, já jsem taky nemluvil už pěkně dlouho s Ríšou - nevím co s ním je, i jsem mu volal, ale bohužel mi to nebral, tak nevím? Myslím, že po velikonocích by mělo být již jasno a i vzhledem k tomu, že jsi psal, že budeš volat na Vranov. Asi by se hned po svátcích mělo udělat samostatné vlákno s tím datem jarního srazu, aby se lidé mohli přihlašovat - Ty to určitě perfektně zvládneš! Nebo zkus zavolat i Ty Ríšu, ale fakt nevím co se děje?! On se ten termín docela dost rychle blíží a myslím, že se už všichni těšíme! Pěkné velikonoce všem - hezky si to užijte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.