Relic Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 (editace) Zdravím v noci z utorka 14. 6. na stredu nam ukradli Škoda OctaviaII 1,9 TDi, cierna metalíza sedan,Levice SK, letne gumy 15 hliniky org octavia bez folii ziadne upravy. Auto malo 160 200 km. dovoz z holandska VIN TMBCS61Z272020918 mali sme ho nieco cez 2 mesiace... Editováno: 19. Červen 2011, autor: Relic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfree Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Fakt ty sráče co kradou bych střilel,ale nejdriv bych jim usekal ruce..... snad ji najdete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Kurde,to je mi moc lito,vcera jsem se bavil s tatikem ze se uz dlouho zadna neztratila bo dela u policie CR a najednou tohle ale tak je to na SK a ne u nas,snad se treba nekde najde,projel si aj okoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 (editace) Tipujem, že to auto je už mimo republiku. (Rumunsko, Bulharsko). Mal si tam nejake zabezpečenie? alarm, construkt...strieľať ich. http://www.ko.sk/Kontrola.aspx?Menu=id:Kontrola&lng=SK Editováno: 21. Červen 2011, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 bych řekl ten kdo to dovezl má v tom na 95 % prsty at se najde upřímnou sostrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 No a ja myslel, ze OII ae tolik krast nebude, protoze to neni az zas tak jednoduche..Ale jak vidno, jde ukrast vsechno..Uz se nekomu ztratila OII facelift, Super-B II, Yetti nebo FII/Room Facelift? Mne by zajimalo, kde maji ta auta slabinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 Sou to k....y . Mel jsi to alespon pojistene proti kradezi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.