Whitefabia Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 chlapci v poslednej dobe som si vsimol ze mi motor niekedy nenastartuje na prvy sup musim vypnut zapalovanie a potom ho opat zapnut a uz nastartuje ... zatial sa mi podarilo zistit ale niesom si na 1000% isty ale mi asi nenatiahne cerpadlo palivo ked zapnem prvy raz zapalovanie a preto mi auto nechce nastartovat nestretol sa niekto s tym ?? dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Cerpadlo je aj pocut ci ide alebo nie. Cerpadlo mas v nadrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 19. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 no cerpadlo pocujem ... to je jasne ... ale ked pride na ten ˇˇzly startˇˇ tak sa mi zda ze to cerpadlo pri otoceny klucika nieje pocut ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 (editace) Naftovy motor musi chytit na brnk. Nenapisal si zakladne udaje o motore?? km??? filtre kedy boli menene?? atd. Kedy zle stertuje motor?? teply?? studeny?? Mozno ze ti niekde pada nafta. Daj to na Diagnostiku. Editováno: 19. Červen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 19. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 (editace) diagnostika neukazuje nic filtre neboli este menene chystam sa na to (auto som kupil jazdene - do teraz mi to nerobilo len posledny tyzden )... najazdene 216 000 km ... a ci je teply alebo studeny zalezi kedy sa stane ten moment ze nenastartuje na prve otocenie klucika ....... Editováno: 19. Červen 2011, autor: Whitefabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 až vyměníš palivák, dej echo...ani bych se při dnešní (ne)kvalitě nafty nedivil, že bude přicpanej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.