Pettr Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Zdravím, občas mi blbne ESP a VAG mi nahlásil chybu snímače příčného zrychlení. Do tohoto (myslim že kapacitního) snímače vedou tři kontakty. Tak jsem ho odpojil a na přípojce proměřil odpor na každé dvojici kontaktů a vždy jsem naměřil odpor řádově ve stovkách kiloohmu. Nevi někdo zda je tento odpor v normě? Případně jak jinak zjistit příčinu poruchy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Ahoj kde přesně je ten snímač příčného zrychlení? VAG píše G200(co mi tedy říkal mechanik), tak abych nerozebral půl auta, než ho najdu....dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 je na pravo od tyče řízení cca nad pedálem brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.