Jeremiáš_SK Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 Zdravím všetkých. Mám nasledujúci problém. Dnes ráno som naštartoval auto a z ničoho nič (včera som spravil 300km a žiaden problém nebol) má zvuk, ako nejaký ladený výfuk, alebo ako majú rally autá. Neviete v čom by mohol byť problém? Lebo sa to stalo z dňa na deň a z ničoho nič, žiadne zmeny s výkonom motora ani nič iné som nepostrehol, len ten zvuk. Za rady vopred Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 Diera na vyfuku. Mas odhnity vyfuk . Zavarit CO2 alebo vymena poskodeneho dielu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 25. Červen 2011 Sdílet Vloženo 25. Červen 2011 (editace) Promin,přifařím se do tvého téma. Kdysi jsem měnil katalyzátor a to tak že jsem uřízl původní část a navařil tam universální kat do obsahu 1800ccm z auto kelly.Ted jsem měnil střední a koncový díl.Nejsem si jistý jestli tenhle zvuk to mělo i s originálním katem,ale za studena je to hnus.Jak se kat zahřeje je to lepší,ale zvuk tam stále v určitých otáčkách je.Nejvíc slyšitelný to je u lambda sondy a pak u bańky katalyzátoru. Editováno: 25. Červen 2011, autor: herrkomisar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Nikomu nepřijde ten zvuk divný?asi jenom mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.