Jeremiáš_SK Vloženo 24. Červen 2011 Vloženo 24. Červen 2011 Zdravím všetkých. Mám nasledujúci problém. Dnes ráno som naštartoval auto a z ničoho nič (včera som spravil 300km a žiaden problém nebol) má zvuk, ako nejaký ladený výfuk, alebo ako majú rally autá. Neviete v čom by mohol byť problém? Lebo sa to stalo z dňa na deň a z ničoho nič, žiadne zmeny s výkonom motora ani nič iné som nepostrehol, len ten zvuk. Za rady vopred Ďakujem. Citovat
PROCHY603 Vloženo 24. Červen 2011 Vloženo 24. Červen 2011 Diera na vyfuku. Mas odhnity vyfuk . Zavarit CO2 alebo vymena poskodeneho dielu. Citovat
herrkomisar Vloženo 25. Červen 2011 Vloženo 25. Červen 2011 (editace) Promin,přifařím se do tvého téma. Kdysi jsem měnil katalyzátor a to tak že jsem uřízl původní část a navařil tam universální kat do obsahu 1800ccm z auto kelly.Ted jsem měnil střední a koncový díl.Nejsem si jistý jestli tenhle zvuk to mělo i s originálním katem,ale za studena je to hnus.Jak se kat zahřeje je to lepší,ale zvuk tam stále v určitých otáčkách je.Nejvíc slyšitelný to je u lambda sondy a pak u bańky katalyzátoru. Editováno: 25. Červen 2011, autor: herrkomisar Citovat
herrkomisar Vloženo 20. Srpen 2011 Vloženo 20. Srpen 2011 Nikomu nepřijde ten zvuk divný?asi jenom mě Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.