krysarr Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 jasne je to rok 97 ...ale kdyz jezdis mimo mesto tak to jezdi za 6 - 7 litru jen ve meste to zere moc. normal benal To odpovida, stejnej motor pred upravou. Po meste sem s tim nemel problem jezdit za 11 litru, klidnou jizdou mimo to jak rikas jde i za 7, ale jakmile jdes do otacek, razem to dela viry v nadrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Je to sice trošku OT, ale když tady teď debatujete o spotřebě, tak jsem dnes po dlouhé době, bez spěchu a s takovou náladou jel domů na spotřebu. Pro některé rejpaly, byla to jízda nejízda na kterou nemám obyčejně náladu, ale dojel jsem domů na těch necelých 80km(už mně ta objížďka u Ostroměře sere) se spotřebou 3,1/100 s průměrnou rychlostí 68km/h. A možná se někteří budou divit, ale dokonce jsem nebyl nejpomalejší, ba naopak. Několik aut jsem musel předjet, protože byly tak pomalé, že by mi kazili eco jízdu. Hustota provozu kolem 18hod už nebyla nikterak dramatická, docela v poho. Když to vemu z trošku jiného pohledu, tak kolikkrát mám díky velmi hustému provozu a zku*veným avíiím a pod. i menší rychlostní průměr, ale spotřebu mnohem vyšší. Když se nad tím člověk zamyslí, že jde bez zbytečného brždění a nesmyslné akcelerace jet za 3,1 prům 68km/h a běžně třeba za 4/100 a prům. třeba 75km/h, tak rozdíl je cca 1 l/100 a časově skoro žádnej rozdíl, neboli cca 7 minut. A jestli jedu 58min. nebo hodinu a 5 min. to už je fakt fuk. Pokud se tedy nespěchá. No jsem se zase nějak rozepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Ja jel ze Slatiny nad Upou do Pardubic - a zase zpatky - 144 km celkem a vysledny prumer na tuto jizdu 4.7 L - a to mam 1.6 100ps - prumer. rychlost 67km/hod - a jeste jsem zapomel udat ze ve 4 lidech - jel jsem se mrk. na jedno auty do AAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 jak slysim o te spotrebe tak slintam ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 jak slysim o te spotrebe tak slintam ) no vidíš, někteří by ti vysvětlili, že pod 6 se s TDI jezdit v ůbec nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Padesátka na trojku, nebo na čtyřku?, co je pro auto lepší? Resi se tu toto, jinak spotrebu si muzete spokojene sdelit tady ropaci: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...200&hl=spotreba a tady benzini http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...770&hl=spotreba ale je to furt dokola, diesel nad 4 nejde a benzin nejde nad 5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 tohle tady nikdo nikdy netvrdil, to jen zase prekrucujes... btw dneska jsem cetl na auto.cz, ze nova S3 umi 50km/h jezdit i na 6ku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 nemůžu si pomoct, ale s moji 1.9 81Kw jezdim městem s tempomatem nasteveným na cca 54km/h na čtyřku, vyjímečné situace na tři, motor bez nejmenších problémů, ale jak už někde někdo psal chce to motor čas od času pořádně protáhnout, aby se proběhlo turbo a nezalehlo, mohlo by se to časem stát a jednotka by ho vyřadila a pak zastavit a vypnout motor, ele to už sou všeobecně známý věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ...jedině na 3, 4ku dávám od 70 a výš...jinak se ty zvuky nedají poslouchat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.