Ovosh Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 (editace) Dobrý den, mám problém se sekundárním vzduchovým ventilátorem na mojí 1,8T RS (AUQ). Při studeném startu cca 20-30 vteřin vydává zvuk podobný vzduchovému čerpadlu (kompresoru). Když otáčky klesnou pod 1000ot/min tak to utichne a je to OK. Pravděpodobně někde propouští vzduch. Zvuk je velice nepříjemný a hlasitý. Hadice jsou OK. Hrozí nějaké přípradné škody po jeho odpojení? Třeba na katalizátoru? Děkuji... Ovosh Editováno: 28. Červen 2011, autor: Ovosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 (editace) Asi se rozpadá to čerpadlo. Je ze dvou částí a ty jsou snýtované. Já jsem to vyřešil dlouhýma imbusama a samojistícíma matkama. Je pokoj. Podívej se zespodu auta. Někdo to vykuchá úplně ven. Je to tam kvůli rychlejšímu ohřátí katalizátoru. když ho odstavíš, bude svítit kontrolka. Editováno: 28. Červen 2011, autor: Albert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovosh Vloženo 29. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 (editace) A pamatujete si, jaké rozměry imbusu to byly? Průměr a délka? Děkuji... Ovosh Editováno: 29. Červen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 (editace) jsou to male srouby M4x45, nejlepe zmerit koukni na tohle.... www.seatcupra.net/forums/showthread.php?p=2878940 4mm by 50mm bolts (I could have probably used 45mm long bolts but wasn’t sure until I got to that stage. They don’t get in the way of anything though) Editováno: 29. Červen 2011, autor: silarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Taky jsem to měl rozpadlé a jak píše silarm. Jen já jsem místo imbusů použil samořezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.