Ovosh Vloženo 28. Červen 2011 Vloženo 28. Červen 2011 (editace) Dobrý den, mám problém se sekundárním vzduchovým ventilátorem na mojí 1,8T RS (AUQ). Při studeném startu cca 20-30 vteřin vydává zvuk podobný vzduchovému čerpadlu (kompresoru). Když otáčky klesnou pod 1000ot/min tak to utichne a je to OK. Pravděpodobně někde propouští vzduch. Zvuk je velice nepříjemný a hlasitý. Hadice jsou OK. Hrozí nějaké přípradné škody po jeho odpojení? Třeba na katalizátoru? Děkuji... Ovosh Editováno: 28. Červen 2011, autor: Ovosh Citovat
Albert Vloženo 28. Červen 2011 Vloženo 28. Červen 2011 (editace) Asi se rozpadá to čerpadlo. Je ze dvou částí a ty jsou snýtované. Já jsem to vyřešil dlouhýma imbusama a samojistícíma matkama. Je pokoj. Podívej se zespodu auta. Někdo to vykuchá úplně ven. Je to tam kvůli rychlejšímu ohřátí katalizátoru. když ho odstavíš, bude svítit kontrolka. Editováno: 28. Červen 2011, autor: Albert Citovat
Ovosh Vloženo 29. Červen 2011 Autor Vloženo 29. Červen 2011 (editace) A pamatujete si, jaké rozměry imbusu to byly? Průměr a délka? Děkuji... Ovosh Editováno: 29. Červen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat
silarm Vloženo 29. Červen 2011 Vloženo 29. Červen 2011 (editace) jsou to male srouby M4x45, nejlepe zmerit koukni na tohle.... www.seatcupra.net/forums/showthread.php?p=2878940 4mm by 50mm bolts (I could have probably used 45mm long bolts but wasn’t sure until I got to that stage. They don’t get in the way of anything though) Editováno: 29. Červen 2011, autor: silarm Citovat
Kevvin Vloženo 1. Červenec 2011 Vloženo 1. Červenec 2011 Taky jsem to měl rozpadlé a jak píše silarm. Jen já jsem místo imbusů použil samořezky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.