johnxx Vloženo 12. Červenec 2006 Vloženo 12. Červenec 2006 Jak v Octavii funguje klimatizace?Mám ji krátce a v životě jsem klimatizaci neměl šanci vyzkošet.Když jsem auto kupoval, bylo mi řečeno, že není náplň v klimě, tak ani nevím jestli vůbec funguje.Jde nějak klima otestovat v domávích podmínkách? Citovat
capo Vloženo 13. Červenec 2006 Vloženo 13. Červenec 2006 V domácích podmínkách můžeš vyzkoušet, jestli chladí nebo nechladí. Stačí zapnout AC a čekat, zda z průduchů půjde chladný vzduch. Nic jiného v podstatě nezjistíš. Vše ostatní je třeba přenechat servisu. Doplnění kompletní náplně přijde tak na 1500,- i s novým olejem. Citovat
johnxx Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Vloženo 13. Červenec 2006 To už jsem zkoušel ji zapnout, ale mě připadá, že to fouká chladný vzduch jak při zapnuté i vypnuté klimě. Citovat
capo Vloženo 13. Červenec 2006 Vloženo 13. Červenec 2006 když se zapne klimatizace, je slyšet jak secvakne její spojka, a zvýší se volnoběžné otáčky motoru. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.