johnxx Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Jak v Octavii funguje klimatizace?Mám ji krátce a v životě jsem klimatizaci neměl šanci vyzkošet.Když jsem auto kupoval, bylo mi řečeno, že není náplň v klimě, tak ani nevím jestli vůbec funguje.Jde nějak klima otestovat v domávích podmínkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 V domácích podmínkách můžeš vyzkoušet, jestli chladí nebo nechladí. Stačí zapnout AC a čekat, zda z průduchů půjde chladný vzduch. Nic jiného v podstatě nezjistíš. Vše ostatní je třeba přenechat servisu. Doplnění kompletní náplně přijde tak na 1500,- i s novým olejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 To už jsem zkoušel ji zapnout, ale mě připadá, že to fouká chladný vzduch jak při zapnuté i vypnuté klimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 když se zapne klimatizace, je slyšet jak secvakne její spojka, a zvýší se volnoběžné otáčky motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.