Koutnov Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Dobrý den, zakoupil jsem autorádio DEH-2320UB. Ve značkovém autoservisu Škoda mi po instalaci řekli, že po vypnutí motoru rádio nefunguje - prý chybí nějaký kabel "S kabel". Myslím, že by to měl být v dnešní době a obzvláště u značky PIONEER standard. Dle servisu to nelze ani nijak jinak propojit. Mám Škodu Octavii 2 - rok výroby 2006. měl jsem zabudované originál autorádio Škoda již od výroby. Mám auto bez ACC polohy při startování. Prosím Vás můžete mi poradit v čem je problém, abych i při případné koupi dražšího přístroje neměl tento problém? Za odpověď předem děkuji. S pozdravem Koutnov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 (editace) Problém není v autorádiu, ale v autě. Octavia 2 nemá vyvedený S kontakt. Aby radio hralo i pri vypnutem klicku, je potreba tento nebo podobný adaptér: http://www.stualarm....-bus-interface/ Pri vypnutém klíčku ale zapnout nepujde. To Pioneer neumi. Umi to treba Becker. Editováno: 29. Červen 2011, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnov Vloženo 29. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Děkujii za informaci. Jestli jsem Vám dobře rozuměl, tak s tím adaptérem mi to bude hrát bez nastartovaného motoru (klíček v základní poloze), ale zapnout to rádio můžu jen se zapnutým motorem. Rádio BECKER bych potom mohl bez motoru i zapnout, ano? Ještě bych se zeptal, zda to lze u jiných typů rádií Pioneer, popřípadě u jiných značek než BECKER? Velmi děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Na svazku z autorádia připojíš paměťový(žlutý) a provozní(červený) drát na stálých +12 voltů z baterie a můžeš si pustit rádio kdy chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnov Vloženo 30. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 (editace) Velmi děkuji za radu. Pěkný den Editováno: 30. Červen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Pujde sice zapnout i pri vypnutem motoru, ale nebude se automaticky zapinat pri zapnuti klicku a vypinat pri vytazeni klicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 S klíčkem v zapalování bude hrát každý rádio jenom musíš prvně otočit do polohy 2 a potom nazpátek do polohy 1 rádio bude hrát dokud nevytáhneš klíč, pokud teda nemyslíš vypnutí motoru = vytažení klíčku ze zapalovací skříňky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kunca Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Zdravím, 'zneužiju' tento příspěvek. Taky jsem si koupil toto rádio, ale když si na rádiu uložím nějakou stanici, a pak vyndám přední panel ( na parkovišti, panel dám do přihrádky ) a pak ho zase dám nazpět,tak ty předvolby co jsem si uložil už tam nejsou ... Jde s tím něco udělat aby tam byly a nebo to tak bohužel špatně pioneer vyřešil ??? + jsme si všim že je rozpojený modrý drát na konektoru- bude to tím ?? vytahovat rádio se mi nechce jen kvůli tomu abych to vyzkoušel tak se vás ptám :-) dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 KUNCA: Treba prehodit kable na radiu. Pin 4 a Pin 7 . :)Precitaj si navod k radiu tam to mas napisane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 S klíčkem v zapalování bude hrát každý rádio jenom musíš prvně otočit do polohy 2 a potom nazpátek do polohy 1 rádio bude hrát dokud nevytáhneš klíč, pokud teda nemyslíš vypnutí motoru = vytažení klíčku ze zapalovací skříňky. U Octavie II a u Yetiho se takto bude chovat jen originální rádio. Neoriginální rádio se vypne po vypnutí klíčku i když je klíček pořád v zapalování. Aby zůstalo zapnuté i při vypnutém zapalování, je k tomu potřeba CAN převodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.