TRychly Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Cau je to asi tak tyden co pozuji ze kdyz projedu nejakou nerovnost tak jakoby foukne od leveho predniho kola.je to docela neprijemne.Cim by to mohlo byt?nikde sem tu nic nenasel podobneho memu pripadu.predem dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 (editace) Foukat může jedině kolo(pneu) což je v podstatě blbost, a nebo tlumič. Pořádně se zhoupni a vytáhni za blatník(opatrně) na LP kole. Editováno: 30. Červen 2011, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TRychly Vloženo 30. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 (editace) ok zkusim to a uvidim.kolo to neni to sem naschaval menil zdali to tim neni.napadal me taky tlumic ale ten nikde netece. Editováno: 30. Červen 2011, autor: TRychly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Myslím že to bude tlumič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TRychly Vloženo 1. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 tak kdyz sem se houpal na tom blatniku tak to nefoukalo.ale nejvic to foukani pozuruji kdyz jedu pres dlazebni kostky a jsou tam diry.tak vzdy kdyz zrovna to kolo vjede do te diry tak si foukne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 mě takhle jednou taky "něco" fouklo od levého předního kola a pak jsem zjistil, že mám manžetu na řízení plnou oleje (takže výměna řízení)... snad to nebude tvůj případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.