Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chalani, dnes som isiel tankovat a nejde mi otvorit nadrz... Hotový som, lebo auto potrebujem a mam dojazd asi 50km... :help: :help: :help: :help: Pred par dnami som lepil zadny naraznik a daval som ho dole aj so svetlami.. mohol som tam nieco pokazit? nemate s tym niekto skusenosti?

Upraveno od Luďa
Stačí ti jedno téma! Druhý duplicitní sem smazal!

Vždycky se může něco pokazit. Pokud potřebuješ nutně tankovat,zkoušel jsi to otevřít tím nouzovým otvíráním z kufru?? Je to i v manuálu.

Upraveno od HoviXXX

vzhledem k tomu,že to je elektricky otevíráno tak koukal ses jestli máš všechny pojistky ok?Jinak jak už psal HoviXXX tak koukni do manuálu.

• Autor

jj.. diky uz som nasiel... ide to otvorit rukou a vyskusal som aj ci ide elektrika do toh mechanizmu, co otvara nadrz a ide.. takze asi jednoducho musim vymenit ten mechanizmus... myslite, ze tam pojde aj s fabie?

Fabie nemá eletricky votvíratelný víčko (pokud myslíš první generaci). To měla první Octávie. Fabie I má lanko.

• Autor

s tou fabiu mas pravdu.. je tam lanko... tak treba hladat asi rozbitu octavku..

• 2 týdny později...

ja manual nemam sice zatim jsem to nepotreboval ale clovek nikdy nevi...tak jak jsem pochopil tak nekde z kufru???

• 1 rok později...

Zdravím mám tentýž problém a manuál tak k tomu nemám mohl by mi to někdo trochu popsat jak to otevřít manuálně? Díky za info :)

Díky, za info a odkaz, byl sem z toho celkem rozhozeny protoze sem poreboval jet delsi trasu tak me nenapadlo nic jineho nez sem napsat. Díky :)

• 4 měsíce později...

mne to neslo otvorit este na Passate a prestrekol som WDckom ten vypinac a potom to valilo..skus pozret na to

• 2 týdny později...

Mám stejný problém. Chyba je v elektrice, protože není slyšet cvaknutí. Chtěl bych začít od začátku. Tzn. najít pojistku přes kterou je to jištěné. Manuál mlčí. Nevíte někdo? Děkuji

A DP (dílenská příručka) mlčí taky?

Hledám. Zatím nic :-(

edit. OK, tak pojistka není. tohle už je záležitost komfortní jednotky. Budu dál informovat.

Upraveno od Martin H

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.