Publikováno Červen 30, 201114 r Chalani, dnes som isiel tankovat a nejde mi otvorit nadrz... Hotový som, lebo auto potrebujem a mam dojazd asi 50km... :help: :help: Pred par dnami som lepil zadny naraznik a daval som ho dole aj so svetlami.. mohol som tam nieco pokazit? nemate s tym niekto skusenosti? Upraveno Červen 30, 201114 r od Luďa Stačí ti jedno téma! Druhý duplicitní sem smazal!
Červen 30, 201114 r Vždycky se může něco pokazit. Pokud potřebuješ nutně tankovat,zkoušel jsi to otevřít tím nouzovým otvíráním z kufru?? Je to i v manuálu. Upraveno Červen 30, 201114 r od HoviXXX
Červen 30, 201114 r vzhledem k tomu,že to je elektricky otevíráno tak koukal ses jestli máš všechny pojistky ok?Jinak jak už psal HoviXXX tak koukni do manuálu.
Červen 30, 201114 r Autor jj.. diky uz som nasiel... ide to otvorit rukou a vyskusal som aj ci ide elektrika do toh mechanizmu, co otvara nadrz a ide.. takze asi jednoducho musim vymenit ten mechanizmus... myslite, ze tam pojde aj s fabie?
Červenec 2, 201114 r Fabie nemá eletricky votvíratelný víčko (pokud myslíš první generaci). To měla první Octávie. Fabie I má lanko.
Červenec 2, 201114 r Autor s tou fabiu mas pravdu.. je tam lanko... tak treba hladat asi rozbitu octavku..
Červenec 16, 201114 r ja manual nemam sice zatim jsem to nepotreboval ale clovek nikdy nevi...tak jak jsem pochopil tak nekde z kufru???
Červenec 24, 201213 r Zdravím mám tentýž problém a manuál tak k tomu nemám mohl by mi to někdo trochu popsat jak to otevřít manuálně? Díky za info
Červenec 24, 201213 r Navod je ke stazeni, prekvapive, na strankach Skodovky. http://www.skoda-auto.cz/cze/service/documentation/olders/pages/superb.aspx Je to nekde pod tapecem na boku.
Červenec 25, 201213 r Díky, za info a odkaz, byl sem z toho celkem rozhozeny protoze sem poreboval jet delsi trasu tak me nenapadlo nic jineho nez sem napsat. Díky
Prosinec 17, 201212 r Jelikož jsem to u kamaráda řešil, dávám aktuální link na manuály http://www.skoda-auto.com/cs/service/documentation/olders/pages/superb.aspx
Prosinec 18, 201212 r mne to neslo otvorit este na Passate a prestrekol som WDckom ten vypinac a potom to valilo..skus pozret na to
Prosinec 30, 201212 r Mám stejný problém. Chyba je v elektrice, protože není slyšet cvaknutí. Chtěl bych začít od začátku. Tzn. najít pojistku přes kterou je to jištěné. Manuál mlčí. Nevíte někdo? Děkuji
Prosinec 30, 201212 r Hledám. Zatím nic :-( edit. OK, tak pojistka není. tohle už je záležitost komfortní jednotky. Budu dál informovat. Upraveno Prosinec 30, 201212 r od Martin H
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.