miso999 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 (editace) Chalani, dnes som isiel tankovat a nejde mi otvorit nadrz... Hotový som, lebo auto potrebujem a mam dojazd asi 50km... :help: :help: Pred par dnami som lepil zadny naraznik a daval som ho dole aj so svetlami.. mohol som tam nieco pokazit? nemate s tym niekto skusenosti? Editováno: 30. Červen 2011, autor: Luďa Stačí ti jedno téma! Druhý duplicitní sem smazal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoviXXX Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 (editace) Vždycky se může něco pokazit. Pokud potřebuješ nutně tankovat,zkoušel jsi to otevřít tím nouzovým otvíráním z kufru?? Je to i v manuálu. Editováno: 30. Červen 2011, autor: HoviXXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 vzhledem k tomu,že to je elektricky otevíráno tak koukal ses jestli máš všechny pojistky ok?Jinak jak už psal HoviXXX tak koukni do manuálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso999 Vloženo 30. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 jj.. diky uz som nasiel... ide to otvorit rukou a vyskusal som aj ci ide elektrika do toh mechanizmu, co otvara nadrz a ide.. takze asi jednoducho musim vymenit ten mechanizmus... myslite, ze tam pojde aj s fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Fabie nemá eletricky votvíratelný víčko (pokud myslíš první generaci). To měla první Octávie. Fabie I má lanko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso999 Vloženo 2. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 s tou fabiu mas pravdu.. je tam lanko... tak treba hladat asi rozbitu octavku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus.one Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 ja manual nemam sice zatim jsem to nepotreboval ale clovek nikdy nevi...tak jak jsem pochopil tak nekde z kufru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Křiva Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Zdravím mám tentýž problém a manuál tak k tomu nemám mohl by mi to někdo trochu popsat jak to otevřít manuálně? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Navod je ke stazeni, prekvapive, na strankach Skodovky. http://www.skoda-auto.cz/cze/service/documentation/olders/pages/superb.aspx Je to nekde pod tapecem na boku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Křiva Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Díky, za info a odkaz, byl sem z toho celkem rozhozeny protoze sem poreboval jet delsi trasu tak me nenapadlo nic jineho nez sem napsat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Jelikož jsem to u kamaráda řešil, dávám aktuální link na manuály http://www.skoda-auto.com/cs/service/documentation/olders/pages/superb.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 mne to neslo otvorit este na Passate a prestrekol som WDckom ten vypinac a potom to valilo..skus pozret na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin H Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Mám stejný problém. Chyba je v elektrice, protože není slyšet cvaknutí. Chtěl bych začít od začátku. Tzn. najít pojistku přes kterou je to jištěné. Manuál mlčí. Nevíte někdo? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 A DP (dílenská příručka) mlčí taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin H Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 (editace) Hledám. Zatím nic :-( edit. OK, tak pojistka není. tohle už je záležitost komfortní jednotky. Budu dál informovat. Editováno: 30. Prosinec 2012, autor: Martin H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.