Leden 29, 201312 r Montoval to nějaký Marcel Stýblo- (http://www.prestavbylpg.cz/).Já jsem to auto takhle koupil už s přestavbou,montovalo se to v roce 2010. Proto jsem šel s tím na výměnu těch filtrů a ,aby se mi na to podívaly a zkontrolovaly k autorizovanému servisu, co je pro mě nejblíž.Ale to asi nebyla dobrá volba. Už ten přijímací technik moc příjemný nebyl,to jsem se víc dozvěděl od mechanika.K FEDOROVY mě už nikdo nedostane(a zase mi vnucovaly svíčky BOSCH, na které mám alergii jenom když to slyším). Tak potom si běž k autorizovanému servisu na LPG.Jinak s tím jezdíme 1/2 roku a udělalo to pouze co já vím 2x.A to cuknutí při přepínání je v normě nebo ne? Asi bych si k tobě Karle udělal výlet až bude lepší počasí a bude klid.Je to pro mě dál ,ale nechci zkoušet zase nějaký problémy s někým jiným.
Leden 29, 201312 r mám u brc podobnej problém ve větších mrazech (-10 a míň) prostě se to nepřepne i když mám auto dávno ohřátý (cca 15 km) , zajímavé je, že jakmile zastavím, chcípnu, počkám minutku, nastartuju tak se to přepne hned a jedu dál v pohodě na plg. další starty pak přez den v pohodě. jinak provoz na plyn bez problémů, žádný další doprovodný stavy. Laicky si to vysvětluju, že tam asi hodně studený proudící vzduch za jízdy něco ochlazuje a nepřepne to. pak zastavím a teplo motoru to ohřeje a přepne se to. ale třeba mě karel vyvede z omylu
Leden 29, 201312 r velké polemiky se o tomto vedly zde, sice je to v tovární zástavbě, ale je to i tvůj možný původce problému jozinec
Leden 29, 201312 r jsi vedle....při montáži vám nenastavili teplotu na liště, kdy se má plyn vracet do benzínu, dost montážníků ani neví co tam nastavit....proto to nechce po natartování přepnout nebo je to sada bez teploty vody,pak se tořídí dle teploty plynu, tím pádem promrzlá lišta-nepřepíná na plyn...
Leden 30, 201312 r Mohl bych poprosit někoho o objasnění těchto stavů auta.Mám ve fabii 1,2 P&D od BRC. A dělá mi to při přepnutí na lpg mi to cukne motorem,je to normální. A ještě se mi stalo ,že mi to přeplo na lpg až po delší době,kdy už bylo na budiku teplota motoru kolem 80st. Poprvé to bylo když venku bylo okolo -10 až cca po 12km motor měl dávno 90st.Teď podruhé to nepřeplo a motor mel 80. Potom jsem zastavil a po 30 min jel a přeplo to zas normálně pri asi 50 st. Čím to může být. A ještě jsem byl pro klid duše na výměně fitrů lpg u Fedor auto v Prostějově a tam jsem je na to upozorňoval co to dělá dělali mi i diagnostiku a na nic nepřišli pouze doporučili vyměnit svíčky. Ty jsem daval hned nove a potom mi to podruhé nepřeplo. Dej fotku motoru, případně 2-3...
Leden 30, 201312 r jestli umíš najít chybu v nastavení programu přes fotku Paule, tak jsi nejlepší mechanik v Evropě...
Leden 31, 201312 r děkuju za uznání.... Dnesko sem řešil KIA Sportage že vrací do BA. Zjistil sem že nestíhá reduktor....tak sem ho otevřel, vyměnil membránu.... Výsledek...reduktor s přehledem stíhá.....ale nějak bzučí Upraveno Leden 31, 201312 r od PauLofWoCC
Únor 3, 201312 r Tak tady jsou ty fotky. Na liště vstřiků je podle mě asi to teplotní čidlo,potom další je u filtru kapalné báze(vedle něj) a od něj vede hadička do sání.A na kabelových svazku je vidět ještě jeden nezapojený (volný) konektor. A ještě chci se dozvědět, je to cuknutí při přepnutí na lpg normální nebo ne?
Únor 3, 201312 r vstřikovací lišta je původně na 4-válec, jedno místo pro vstřikovač máš zaslepené a tudíž k němu nemáš napojený ani konektor. Jen mě překvapuje u BRC , že není už upravena kabeláž pro trojhrnek a potažmo i lišta záleží jak to máš nastaveno, jestli ti to přepíná při akceleraci, či při deceleraci a zda Plug and Dive přepíná válce postupně nebo naráz, to vše ovlivňuje "cuknutí" při přepínání.
Únor 4, 201312 r měl jsem tu zákazníka s 3 válcovou Fábií,před montáží mi řekl, že s autem najíždí ročně 60 tisíc, tudíž že ji za rok chce prodat...ale ještě neví, co pak koupí jestli 3 nebo 4 válec, tak jsme se domluvili, že mu tam dáme taky 4 válcovou lištu a jeden vývod zaslepíme,(pak se jen dodá 4tý vstřikovač) tak jak je to na tomto obrázku, není to tak, že BRC nemá sady na 3 válce..... nemáš pravdu s přepínáním, v případě přepínání se nedá nastavit v deceleraci, v akceleraci, při přepínání spínají válce jeden za druhým v čase do 200 ms, žádné naráz, tady je názorně vidět, jak se splácají různé systémy dohromady, cuknutí je o něčem jiném....
Únor 4, 201312 r hele Karle, ... netušil jsem že BRC neumí přpepínání v deceleraci, vycházel jsem z Tartarini (toho staršího, to umí obojí přepínání, neumí však válec po válci), nové zase naopak nepřepíná v decelearaci, ale přepíná válec po válci, bohužel časy nevím, zas tak detailně to neznám.
Únor 4, 201312 r BRC umí přepínat jak v akceleraci, tak v deceleraci, ale je to o konkretních jednotkách a přepínačích, to bych tu musel rozepisovat asi 20-30 elektronik, ale konkretně vstřikování přepíná v akceleraci, prostě rozjedu auto a jedu co to dá, plyn si automaticky přepne, pškně válec po válci,plynule, bez škubání, zpět do benzínu taky....
Únor 4, 201312 r když budu vidět rpogram tak jo, neumím bohužel opravovat auta po telefonu a emailem, je to o seřízení....
Únor 4, 201312 r Děkuji vám za ochotu a vysvětlení,Jen se chci zeptat na maličkost ,jak poznám jestli je to sada bez teploty motoru(čidlo popř.napojení na stávající apod)? Já si na autech dělám doma vše ,tak mě to docela zajímá,abych o tom něco věděl a pochopil ,jak to má správně fungovat.A taky abych neumřel blbej. Jo a na to seřízení popř.naprogramování to vím stejně se udělá už pro klid mé duše.. Upraveno Únor 4, 201312 r od GOLF10
Únor 4, 201312 r Děkuji vám za ochotu a vysvětlení,Jen se chci zeptat na maličkost ,jak poznám jestli je to sada bez teploty motoru(čidlo Hej chlape a ještě jednou....co že tě trápí za problém? Malta - pokud chce někdo P&D do 3válcové fábie, tak jedině udělat ze 4válcové sady.... Do ČR se nedotahuje 3válcová sada v P&D. 3 válcovou sadu BRC seženeš pouze v SQ24. Jinak co vím, tak všechny kabeláže se dělají pro 4válce....pouze se tam dodávají lišty 3-válcové.....jedna koncovka na vstřik zůstane volná.... Zrovna tak to je u 5ti válců s použitím 6ti válcové sady.
Únor 4, 201312 r Zdravím, zaujimal by ma váš nazor ci je alebo nie je potreby privstrek benzinu pre 1,4 16v 59 kw kod motora cgga, octavia tour 2, system brc sequent. Dakujem
Únor 4, 201312 r Hej chlape a ještě jednou....co že tě trápí za problém? Jak jsem psal nechtělo to přepnout na plyn ani po zahřátí motoru ,asi tam je sada bez čidla teploty motoru a cuknutí při přepnutí na lpg.
Únor 4, 201312 r teda z vás to leze jak z chlupaté deky , nejdřív že to neumí přepínat v decelaraci, pak zase že jo
Únor 6, 201312 r samozřejmě že to co tam má GOLF10 neumí přepínat v deceleraci, taky proč, systém se ohřeje a přepne si ve volnoběhu, starší typy přepínaly až po přidání plynu a přejítí 1600 otáček, to se dá přeprogramovat na ten volnoběh.... a zas nevíš Malto co a jak, že?
Únor 6, 201312 r Karle, myšleno s humorem a nadsázkou ... jinak si rád rozšířím obzor, jak to má konkurence
Únor 13, 201312 r Takže musím ještě jednou poděkovat Karlovi. :specool: Auto mi dal dopořádku,opravil chyby ,jak po nesprávné montáži tak správné nastavení jednotky na plyn.A to jsem byl u Fedora v Prostějově,kde jsem je na problémy upozorňoval a nepomohlo. Takže za mě ,musím pochválit jak ochotou tak přístupem.U mě je to odborník na správném místě.Můžu ho jenom doporučit za mě velká jednička.Škoda že takových není víc.
Únor 15, 201312 r zdar. mužeš (te) to popsat nějak konkrétněji ? myslím ty chyby , protože mám plyn (brc) ve fábii (1,4 16v) od stejného člověka jako ty. cca dva roky. kromě občasného pozdního přepnutí ve velkých mrazech žádný problém, najeto cca 50tis. díky
Září 8, 201510 r Můžu se vás zeptat po nějaký době. Asi zpátky 2 dny mi na tlačitku nesviti dioda po přepnutí na plyn zeleně na benzín sviti normálně červená. Znamená to nějakou chybu apod.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.