repro007 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Ahoj chlapi. Jsem tu nový, tak nevím, jak to tu chodí. Mám problém. Kámoš trochu naboural Oktávku I, a já ji koupil, že si ji opravím. Ale on ten blb ztratil jediný klíč.Co teď s tím? Nemám prostě nic. Žádný štítek atd. Jen velkej techničák a nepojízdný auto. Poraďte prosím. Je to moje první Škodovka.V servisu budou chtít majlant a to se mi moc nechce. Jak vyměnit zámky. Hlavně ve spínačce?? Díky moc za porady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Ve škodovce mě udělaly klíč podle VINU, ale podmínka je že nemáš měněný zámky. Koupil jsem auto mělo jen jeden klíč a bylo samozřejmě bez toho štítku. Cena je hold vyšší, já platil 2900,- Kč za klíč z dálkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.