Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

pánové opravoval někdo stahování oken u řidiče?nefunguje mi totiž,ostatní všechny jedou jen u řidiče ne.Ví někdo cca cenu opravy?ani motorek nejde slyšet takže určitě odešel.Díky za odpověď

Vloženo

Dej do vyhledávače stahovačka a něco málo ti to najde.

Škodovky sou principielně stejný, takže to bud stejný-podobný jak u Oktavií nebo Fabií a mohlo by tě to nakopnout kde hledat.

Vloženo

Nemáš zač. Nechtělo se mi projíždět 112 témat, tak sem to vybral jen ze začátku.

Počítám, že SUP se bude lišit jen v detailech. Ale co hledat ti to pomůže.

Ale prvně mrkni na pojistky a změř jestli ti de k vypínači a pak k motorku eletrika. To je základ.

Vloženo

Zdravím,nejsem odborník,ale něco podobného se mi dělo v Oktavce,nakonec jsem musel sehnat řídící jednotku,která byla v těch dveřích.Mě ale nešlo v těch dveřích nic centrál okýnka atd.Den u elektrikáře a bylo to.

Vloženo

Tak já se dočetl že ve dveřích je bimetalový spínač,který reaguje nas tepelné přetížení.To může nastat několikerým stáhnutím a vytáhnutím okna.Prostě se to přetíží.

Je docela možné že prostě ten spínač odešel.Ale zase je to jen jedna z možností.

• o 1 rok později...
Vloženo

Taky mi zlobí okno u řidiče..ošklivě to rachtalo a blbnulo při stahování..jako kdyby tam nekdo nasypal písek,tak jsem to rozebral a je prasklé lanko..myslel jsem,že koupím jen lanko nekde v cykloservisu a namotam ho tam,jenže oni jsou na něm nalisovaný takovy kovovy zarážky,takže musím koupit celou stahovačku..našel jsem tady čína za 857,- a prvovyroba 2262,- ..bez motorku http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b1837461-spoustec-skla-predni-levy-superb.html

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravim, když chci vyměnit tlačítko u řidiče na okno, tak  musím celý mechanismus? A ještě jeden dotaz, když to budu měnit tak rozbrat dveře nebo to stačí jen vyloupnout z té opěrky? Děkuji za odpověd :) 

Vloženo (editace)

jak vymontovat najdeš v dílenský příručce(třeba na uložto)

a jinak, záleží z jakýho důvodu ti to nefunguje, pokud tlačítko normálně jde, ale nic se neděje, tak asi celý mechanizmus, pokud máš jen nějak mechanicky tlačítko poškozeno, tak by mělo jít vyměnit samostatně(myslim)

Editováno: , autor: Doktorone
  • o 1 rok později...
Vloženo

Mr.Lenior,

Tvůj problém je na výměnu stahovačky (právě jsem to řešil)... Problém je v tom, že budeš mít zrezivělé tažné lanko stahovačky, které se nedá jen tak vyrobit nebo nahradit... Prorezivělo mi cca v místě u u repráku několik vlasců, které se pak uvolnily a namotaly kolem lanka - to pak drhne v bowdenech - vydávají zvuk "polámaných plastů" - hlavně klade odpor a motorek si myslí, že dovřel a zasekává se mimo koncové polohy.

Přišel jsem na to, jak celkem "šikovně" celé dveře rozebrat a stahovačku vyměnit až na to, že se mi nepodařilo odpojit konektor u zámku :-(   (jestli se naseru tak ten zasrany kabel ucvaknu a pak sletuju no...)

Stahovačka s nebo bez plechu vyjde např. v Auto Kelly cca 1600,- vč. DPH, origo cca 2800,- , ale s nějakou slevou by se dala snad sehnat kolem 1000,-

Nedělal jsem žádné fotky, ale jistě najdeš na netu nejaký ten návod.... Jinak napiš, Zdar a čus !

Vloženo (editace)

Pokud Ti nejde sundat konektor u zámku, než stříhat kabel je lepší si ten zámek povolit a když na to uvidíš, tak už to zvládneš

Jinak problém Mr.Lenoira není, pokud má všechny šrouby venku, tak už jen zapáčit ven. Je tam vidět, že do auta zatékalo, tak to někdo lepil asi silikonem. Doporučuji tedy opět radši tím silikonem posichrovat

Ještě před tím ale vypáčit ty velké černé gumové záslepky, okno páskama přilepit, aby drželo v rámu, povolit dva šrouby pod těma záslepkama, které drží okno a je to venku

Editováno: , autor: SUP1
  • o 1 rok později...
Vloženo

Hosi stará téma ale nebudem zakladať novú.... Menil som celú stahovacku respektíve plech po prvom daždi mi to začalo pískať pri sťahovaní ale ak to všetko vyschne tak zas ide v pohode. Este som si vsimol ze pri rýchlejšej jazde mi trošku popiskuje... Co si myslíte mam to rozobrať a na novo to sklo nejak upevniť? Dik za radu

Odoslané z SM-N9005 pomocou Tapatalku

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...