bundis Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 (editace) Ahoj,jak poznám špatný zapalovací kabel? Mám podezření,že mám některý z kabelů špatný. Měřil jsem je na odpor a všechny ok,ale myslím si,že při zátěži by se mohli chovat jinak a tudíž je ohmicky nedokáži dokonale změřit.Jedná se mi konkrétně o motor 2,8 AMX,ale obecně to bude u všech zapal kabelů stejné Editováno: 2. Červenec 2011, autor: Luďa Stačí ti jedno téma! Druhý duplicitní sem smazal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilhets Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Ahoj, u stejného motoru jsem po montáži LPG začal mít problém s motorem a to, že vynechával jeden válec. Na diagnostice nic nebylo, trysky se mi nechtělo dávat na testy, tak jsem koupil sadu kabelů. vyměnil jsem jen tři (pro další tři bych se musel vrtat v zapojení LPG protože překáželo) a podařilo se mi trefit ten špatný kabel. Od té doby cca rok žádný problém. Takže bych ti doporučil koupit sadu a vyměnit je. Myslím, že je to nejrychlejší a nejlevnější diagnostika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 No než uděláš kabely, svíčky, lambda sondy, "cívku" .. tak mi popiš, co ti to dělá. Na Supu mám natočeno 265tkm s 2.8 AMX a pár věcí mám povzměňováno. Jako svíce včas, kabely, sondy, čidlo teploty chladicí kapaliny a tak :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Poznává se to hůř, pokud jsou to originály tak jsou s měděným jádrem a ty docela vydrží. Nejčastěji odejde u fajfky. Ideálně použít sondu přicvaklou na zapal. kabelu a kouknout na průběh napětí. Nebo prohodit kabel z druhé strany motoru. Nebo jej odpojit, vsunout svíci a ukostřit o blok a kouknout. Může být i chyba ve svíčce. Něco jiného je jiskra venku a něco jiného pod tlakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.