p.divoch Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Mám problém, že mi palubní počítač signalizuje neustále otevřené dveře u spolujezdce. Na dveřích taky pořád svítí to červený světlo, i když jsou zavřený. Musel jsem přes noc vytahnout žárovku. Nevíte prosím někdo čím by to mohlo být? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Že by mikrospínač ve dveřích? Auto si myslí, že je máš furt povotevřený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.divoch Vloženo 3. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 dík moooc!!! myslel jsem si to, hodně se o tom píše na netu, ale všem to dělalo problém s vnitřním světlem dveřmi řidiče a po chvilce jim to zhaslo. Mě palub. poč. svítí pořád a i ty dveře. Ještě jednou děkuju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.