Bizo Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Zdravím, mám velkou prosbu. Je nekdo ochotny mi zapujcit nytovaci kleste na matice? Nikde je nemuzu sehnat a kupovat nove se mi neoplati... Chtel bych si presilikonovat zadni dvere na F1(do obou zateka) a nechci tam vracet nytky . Karvina, Ostrava a okoli - (pripadne postou). V pripade potreby zaslu zalohu. Odmena jista Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Měl jsem stejný problém. Vyřešil jsem to tak, že jsem nýty odvrtal, starou zpuchřelou gumu vytrhal, očistil plech, vyvrtal pár nových děr do plechu i dveří, nanesl silikon, plech nandal a za použití samořezných šroubů v nových dírách plech přišrouboval :-) Dveře těsní, vše drží fest - nic neklepe a až budu potřebovat něco ve dveřích vyměnit, opravit, dodělat - nebude problém šrouby vyšroubovat a zašroubovat. ;-) Lepší než nýty, které bys příště opět musel odvrtat a dávat nové. Není to sice odpověď na tvojí otázku, ale mám pocit že šrouby jsou lepší a asi i levnější řešení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.