Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

mám velkou prosbu. Je nekdo ochotny mi zapujcit nytovaci kleste na matice? Nikde je nemuzu sehnat a kupovat nove se mi neoplati... :help: Chtel bych si presilikonovat zadni dvere na F1(do obou zateka) a nechci tam vracet nytky :aggressive: .

Karvina, Ostrava a okoli - (pripadne postou). V pripade potreby zaslu zalohu. Odmena jista :palec2:

Dekuji moc kol5

Vloženo

Měl jsem stejný problém. Vyřešil jsem to tak, že jsem nýty odvrtal, starou zpuchřelou gumu vytrhal, očistil plech, vyvrtal pár nových děr do plechu i dveří, nanesl silikon, plech nandal a za použití samořezných šroubů v nových dírách plech přišrouboval :-) Dveře těsní, vše drží fest - nic neklepe a až budu potřebovat něco ve dveřích vyměnit, opravit, dodělat - nebude problém šrouby vyšroubovat a zašroubovat. ;-) Lepší než nýty, které bys příště opět musel odvrtat a dávat nové.

Není to sice odpověď na tvojí otázku, ale mám pocit že šrouby jsou lepší a asi i levnější řešení :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...