Seiger86 Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 (editace) Mám Superba ve výbavě elegance, navíc mimo jiné navi Columbus a vestavěné BT handsfree. To mi až do včerejška fungovalo normálně, ale ode dneška jakoby tam nebylo. Na Maxidotu úplně chybí položka "Telefon" a když na Colubmusu zmačknu tlačítko pro telefon, tak dřívě mě naběhlo MENU telefonu, popřípadě když nebyl připojený se alespoň napsalo, že telefon není připojen. Teď se pouze ztlumí rádio. Nevíte někdo čím to může být? Děkuji za rady. Editováno: 10. Červenec 2011, autor: Seiger86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 bud máš někde přerušené vedení k jednotce, nebo pojistka, nebo vadná HF jednotka.. ta je pod sedačkou spolujezdce.. zkus ji odpojit a připojit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Jde nastavit BT HF pro dva telefony a jeden z nich byl hlavni, aby to nedělalo problémy, když by byli v autě oba telefony a řidil by řidič zrovna s tím nepřipojeným? Když si columbus zapamatuje čísla z jednoho telefonu, potom bude jezdit autem druhý řidič s druhým telefonem, tak se ztratí záznamy z toho prvního, jde to nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.