mirekstrnad Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Chtěl jsem se dneska rozjet, ale ouha, povolím ruční brzdu, ale i tak se ani nehnu, zkusil jsem lehce přidat plyn, ale přední kola se jen na trávě protočila. S autem se asi tak dva týdny nejezdilo, nevíte co dělat? Přeci jen, když to nejezdí, tak ani do servisu to nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Korek Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Zdarec, no tak po takové době na ručce máš přilepené pakny k bubnu (kotouči) je potřeba poklepat po bubnu např. dřevěnou palicí, ať se neponičí. U liťáku jednoduché mezi paprsky a u plechu sundat kolo. Snad to pomůže. Jinak pokud to jde a situace dovolí, ručku nezatahovat, hlavně v zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekstrnad Vloženo 11. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 (editace) Aaaaaa tak to zkusím, to zní slibně, zatím jsem jen zkoušel lehce dozadu a dopředu jestli to náhodou nepovolí a nic... EDIT: Děkuji za radu, lehké pobouchání pomohlo! Editováno: 11. Červenec 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.