hameluk Vloženo 11. Červenec 2011 Vloženo 11. Červenec 2011 Ahoj, ani při uzamčení auta se mi nezamykají dvířka u nádrže, takže kdokoliv může přijít a otevřít ji. Nevíte prosím, čím by to mohlo být? Mám Octavii II, combi, r.v. 2006. Citovat
Jan155 Vloženo 12. Červenec 2011 Vloženo 12. Červenec 2011 (editace) Po vyloučení pojistek a vadného kabelového svazku, bych tipnul, že ten motorek co to odmyká (zamyká) stojí cca 400,-Kč. Řekl bych, že ten motorek. Editováno: 12. Červenec 2011, autor: Jan155 Citovat
hameluk Vloženo 12. Červenec 2011 Autor Vloženo 12. Červenec 2011 Pojistky jsou v pořádku. Kudy se k tomu motrku dá dostat? Hledal jsem v zavazadlovém prostoru nějaký dekl ve směru k hrdlu nádrže, ale nic jsem neobjevil... Citovat
Jan155 Vloženo 13. Červenec 2011 Vloženo 13. Červenec 2011 Blbě ;-) Musíš demontovat plastový obložení na hraně kufru (to podedveřma) jak je zámek kufru (ten prostřední plast), následně demontovat ten plast na boku, následně sundat ten plast jak v něm jezdí roletka. (kterou si předtím pochopitelně odděláš) Poté odděláš ten boční tapecírung a uvidíš motorek. Musíš vyloupnout krytky z háčků, pod nimi jsou šroubky.... plasty jsou přišroubovaný plus drží na takových kovových packách ve tvaru kosočtverce. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.