standaJ Vloženo 14. Červenec 2011 Vloženo 14. Červenec 2011 Zdravím všechny. Mám problém s opětovným rozsvícením OIL Service na palubce. Povýměně oleje den v pohodě a dnes se opět nápis objevil. K tomu se mi samovolně, nepravidelně nuluje denní počítadlo kilometrů. Díky za rady. Standa. Citovat
Royce Vloženo 17. Červenec 2011 Vloženo 17. Červenec 2011 nemáš nějak zamáčklé tlačítko nulování? oil vyresetuj vagem... Citovat
standaJ Vloženo 18. Červenec 2011 Autor Vloženo 18. Červenec 2011 Tlačítko jsem zkoušel povytahovat, napadlo mě, že by to mohlo tlačit na kontakt, ale i po vytažení, se to resetovalo znovu. V pátek cesta na Moravu Servis svítil celou cestu a kilometry se nulovaly cca po 5-10km. Po cestě zpět se servis nerozsvítil ani jednou a kilometry to spočítalo spolehlivě. Záhada, ale řekl bych, že ty dvě věci spolu souvisí.... Citovat
standaJ Vloženo 21. Červenec 2011 Autor Vloženo 21. Červenec 2011 Chlapi, fakt jste se s tim nikdo nesetkal? Nemůže to být ten slavný kabelový svazek? Citovat
robinrameno Vloženo 3. Srpen 2011 Vloženo 3. Srpen 2011 čau, teď sem dojel z práce a při startování mi to svítí chvíli taky, ale to počítadlo km je v poho, vůbec nevím, co s tím. Ohledně toho svazku, byl jsem ve škodovce a tam mi řekli, že je v háji, ale to už je tak 6 měsíců, OIL SERVICE se mi zobrazilo poprvé až dnes. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.