Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám octavii 1.9 tdi 66 KW r.v. 1997 motor agr, už delší dobu mi špatně jde hodit jednička místo ní tam hodím často trojku , zkoušel jsem to zeštelovat na převodovce (mám ten typ převodovky s tím velkým vyvažovacím železem) ale při tom jsem si všiml že mám vychozený ten plastový obdelníček co jezdí v tom půlměsíci , a pak mám vůli v tom plastovém čepu co je taky součásti, pro uchycení táhla s řadicí páky (to vrchní táhlo). Prosím dá se někde koupit ta kompletní packa s tím obdelníkem i s tím čepem??

Vloženo

Nevím jaký vliv na řazení mají ty plasty (krom nějaké menší vůle v řazení) ale dej pozor na převodovce je přes tisícíhran nasazená páka řazení (to s tím závažím) a u stejného motoru jako máš ty, u VW New Beetla se manželce na tom strhl ten tisícihran a už nešlo zařadit nic a taky to začínalo tou jedničkou.Na netu ten díl seženeš za pár stovek a vyměníš sám, ale když zůstaneš nekde stát, bude větší problém...Možná to odchází kvůli těm vůlím, ale po výměně a seřízení se řadí jako po másle.

Vloženo (editace)

já to došteloval a už to řadí dobře ale je tam velká vůle na těch plastech bojím že to praskne, nemůžu to nikde sehnat

EDIT:

Dobrý den

Na mojí octavii 1.9 TDI 66 KW , r.v. 1997 typ motoru AGR, jsem si všiml že mám vymlácené řazení (nahradní díl viz foto) , byl jsem ve škodovce a tam chcou docela nereálnou cenu za kus plechu a plastu, jde o táhlo řazení na převodovce.

Poraďte zdá se to dá opravit je tam vymlacená ta silonová kostka, jsem s ostravska případně tento náhradní díl koupím i starší , s autem jedu příšti týden do Chorvatska a mám strach že by to nevydrželo.

Možná to vypadá že chci na autě šetřit, ale kdo ví co mám na mysli a co potřebuji tak chápe že cena je nereálná.

Pokud tento díl někdo má a je s ostravska nebo karvinska. Prosím dejte vědět na email : jawasaky@seznam.cz

post-62639-0-03465800-1311175570_thumb.j

Editováno: , autor: Wojnar
EDITUJ příspěvky!!
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Nazdar ja som mal tiež podobný problém s radením jednotky a tiež to mám opotrebované

je tam veľká vôľa tak som to trochu nastavil a auto tak jazdí už 2 roky a zatiaľ je pokoj ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...