Erik Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Dobrý den, včera jsem po dlouhé době zapnul bluetooth na mobilu s úmyslem volat z auta. Nic se s autem ani s mobilem nedělalo, žádné změny v elektrice ani nastavení. Auto nenačte seznamy kontaktů, zmeškaná volání apd. Na maxidotu prostě jen telefon a žádné seznamy. Při příchozím hovoru ani nevidím kdo volá, ale hovor normálně přijmu. Mám to odzkoušené, dříve to fungovalo jak na mém samsungu tak manželčině nokii. Teď se to chová takhle stejně (špatně) u obou telefonů, tak nevim v čem je problém? V autě? V nějaké jednotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy 35 Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 ahoj, mám stejný problém, povedlo se ti to nějak vyřešit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 ahoj, mám stejný problém, povedlo se ti to nějak vyřešit ? Zkus jiný telefon mojí Nokii to taky nepodporovalo maxidot nereagoval na seznam na nic ..proběhla výměna telefonu a vše lítá jak má.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Neprovedl jste třeba UPDATE firmweru telefonu? Ale u obou asi ne že....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Je dobrý vědět o jaký telefon a o jakou jednotku se jedná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 (editace) Tak dneska se mi začal telefon Nokia E66 sám připojovat a odpojovat asi v minutovém intervalu..jinak vždy bez problémů Tak telefon stačilo dnes restartovat a vše opět běhá jak má.. Editováno: 11. Únor 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.