Erik Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Dobrý den, včera jsem po dlouhé době zapnul bluetooth na mobilu s úmyslem volat z auta. Nic se s autem ani s mobilem nedělalo, žádné změny v elektrice ani nastavení. Auto nenačte seznamy kontaktů, zmeškaná volání apd. Na maxidotu prostě jen telefon a žádné seznamy. Při příchozím hovoru ani nevidím kdo volá, ale hovor normálně přijmu. Mám to odzkoušené, dříve to fungovalo jak na mém samsungu tak manželčině nokii. Teď se to chová takhle stejně (špatně) u obou telefonů, tak nevim v čem je problém? V autě? V nějaké jednotce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy 35 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 ahoj, mám stejný problém, povedlo se ti to nějak vyřešit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ataner Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 ahoj, mám stejný problém, povedlo se ti to nějak vyřešit ? Zkus jiný telefon mojí Nokii to taky nepodporovalo maxidot nereagoval na seznam na nic ..proběhla výměna telefonu a vše lítá jak má.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan155 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Neprovedl jste třeba UPDATE firmweru telefonu? Ale u obou asi ne že....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
šulda Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Je dobrý vědět o jaký telefon a o jakou jednotku se jedná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ataner Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 (edited) Tak dneska se mi začal telefon Nokia E66 sám připojovat a odpojovat asi v minutovém intervalu..jinak vždy bez problémů Tak telefon stačilo dnes restartovat a vše opět běhá jak má.. Edited February 11, 2012 by Ataner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts