Carrelo Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 (editace) Dobrej mám takovej problém spíš dotaz zdali to tu někdo neřešil.. mám octavii 1U RS a dal jsem tam sportovní podvozek a ten tlumič nemá uchycení na stabilizátor. Nemáte někdo něaký zkušenosti nebo řešení??? Předem děkuji Editováno: 18. Červenec 2011, autor: Carrelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuksaRS Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 (editace) Tak s tím asik nic nenaděláš,, jedině druhou stabilizačku kde je uchycení na ramena Editováno: 19. Červenec 2011, autor: LuksaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 a nebo ho prodej a kup příma na RS, taky to ted řešim když dáš jinej stabilizátor, tak zase nebudeš moct jít tak nízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carrelo Vloženo 24. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 a kdybych tam dal stabilizator z Tdi a uchytil to do ramen??? dostal bych to tam??? uz to tam mam namontovane a mooc snizeny to nemam mam to v predu a vzadu o 35mm. vuci origo podvozku. Takze snizeny o 20 vuci podvozku z RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 teoreticky by to šlo, ale když to má být na tlumiči, tak já osbně bych to tam nechal, nevim z jakého důvudu je tu RS takle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carrelo Vloženo 26. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 take nevim proc to tam maji takhle kdyz kazdy rika ze to uchyceni do ramene je stabilnejsi... zkusil jsem tam dat tycky z tdi a nechel jsem rs stabik. a jsou takove vychylene... tak este jedine me napada koupit ty stavitelne tycky jak jsou treba k V-Maxxu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.