mtank Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 (editace) 125 000 km auto mam ted v servisu tak snad dnes budu vedet vic Editováno: 3. Září 2014, autor: mtank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márny Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Ahoj, jak to dopadlo v servisu, přišli na něco? Mám stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Tak mě to dělá taky. Auto jsem koupil cca v 50tisc teď mám 160tisc. Neřeším to. V servisu se tvářili že nevědí o čem mluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Halamon Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 (editace) Ahoj, mě tento problém zastihl při 185 000km. Vyměnil jsem rozvody a jednotku stavěcí vačkového hřídele. Problém odstraněn. Kdo by měl zájem, tak mu můžu prodat NOVOU jednotku............ Editováno: 17. Červenec 2016, autor: Pawouk Nepovolená reklama - inzerát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Toto je nepovolená reklama. Pokud chceš na foru inzerovat prodej dílů, vyjednej si to s administrací fora. Příspěvek jsem upravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vol.chvilka Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Stejný problém,začalo to asi v 70tis. Postupné zhoršování a klepání až 3 minuty.Nyní 110 km a auto v servisu,jsem zvědav,jak to dopadne,chystá se výměna rozvodů i přestavoavače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosdunka Vloženo 18. Červen 2024 Sdílet Vloženo 18. Červen 2024 V 3. 7. 2012 na 13:33, Kvasnicatomas napsal: já jsem vyměnil ten přestavovač a je od toho pokoj zdravím mohli by ste mi poradiť prečo mam tiež počas štartovania taky hrkot mam menené rozvody komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.