krysarr Vloženo 6. Září 2006 Vloženo 6. Září 2006 2Paul: a jeje, tak to me mrzi. Ja jednou vletel s letadlem do stada ovci, nastesti se holky rozutekly. No a bylo to nechtene, mimochodem 2Kocht: ty wole, takhle zasrany to fotit, to snad ne Citovat
zabiak Vloženo 6. Září 2006 Vloženo 6. Září 2006 Jedna fotečka z létání Hele co to máš za přední masku? To je maska na facelift? Nemáš více fotek? Citovat
Paul Vloženo 6. Září 2006 Vloženo 6. Září 2006 2Paul: a jeje, tak to me mrzi. Ja jednou vletel s letadlem do stada ovci, nastesti se holky rozutekly. No a bylo to nechtene, mimochodem 2Kocht: ty wole, takhle zasrany to fotit, to snad ne Na první pohled to bylo hrozný, spadlo přímo a kolmo k zemi na vrtuli, ale teď už se spravuje a příští týden by mohlo znovu letět. Citovat
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Vloženo 8. Září 2006 (editace) a ještě jeden spešl pro krysaříka stále volná Editováno: 8. Září 2006, autor: Sejis Citovat
Mefisto Vloženo 8. Září 2006 Vloženo 8. Září 2006 A hele co mi pristalo na kapote a jak se rado svezlo Citovat
Davon Vloženo 8. Září 2006 Vloženo 8. Září 2006 A hele co mi pristalo na kapote a jak se rado svezlo To je strasidelny... Jak z nejakych Hvezdnych valek... Citovat
DieS Vloženo 11. Září 2006 Vloženo 11. Září 2006 A hele co mi pristalo na kapote a jak se rado svezlo jake škaredé to bych do auta nepustil ) Citovat
Mefisto Vloženo 11. Září 2006 Vloženo 11. Září 2006 Vis kolik jsem jich rozjel, jak to pekne praskalo pod kolama Citovat
Miha77 Vloženo 13. Září 2006 Vloženo 13. Září 2006 Sice z přírody doma, ale ta příroda jela se mnou, no Citovat
BENY Vloženo 15. Září 2006 Vloženo 15. Září 2006 Sice z přírody doma, ale ta příroda jela se mnou, no PROLINE PU slusej ji dobra volba. Citovat
octavia_combi Vloženo 3. Říjen 2006 Vloženo 3. Říjen 2006 V zahradnim restaurantu na brehu kacaku krysarr: meju a voskuju (rucne) pouze dvakrat do roka, pred a po zime - takze pres pul roku nemyta Citovat
krysarr Vloženo 3. Říjen 2006 Vloženo 3. Říjen 2006 krysarr: meju a voskuju (rucne) pouze dvakrat do roka, pred a po zime - takze pres pul roku nemyta Skvely, nejsem sam, diky za podporu Citovat
Mefisto Vloženo 3. Říjen 2006 Vloženo 3. Říjen 2006 Na co myt, bud to oprsi nebo opada, si nebude drit lak ne Citovat
TomasB Vloženo 3. Říjen 2006 Vloženo 3. Říjen 2006 buďte v klidu hoši, já meju jen když už je t o fakt brutus kanál Citovat
octavia_combi Vloženo 3. Říjen 2006 Vloženo 3. Říjen 2006 Ja ani to ne. Jen pred a po zime, ale jsem tez v klidu, neb rano vyrazim z garaze za usvitu, v Praze opet ukryju do garaze a zpet se vracim az za soumraku, takze tu spinu na dennim svetle temer nikdo nespatri a nemuze to s nim svihnout Citovat
keny Vloženo 5. Říjen 2006 Vloženo 5. Říjen 2006 Ahoj taky jsem fotil v prirode druha treti nic moc fotak Citovat
Paul Vloženo 18. Prosinec 2006 Vloženo 18. Prosinec 2006 Jedna fotečka z létání Hele co to máš za přední masku? To je maska na facelift? Nemáš více fotek? Trochu pozdě, ale přece teď je tam Milotec (výhodná koupě v Obi za 600Kč) ale dřív tam byla nevím jaká, už tam byla když se auto kupovalo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.