Publikováno Červenec 19, 201114 r Zdarec, obracím se na Vás s problémem - na mé Fabii I (r. v. 2005) mi začal zlobit parkovací asistent. V autě mám origo parkovacího asistenta. Problém spočívá v tom, že po zařazení zpátečky se ozve standardně pípnutí signalizující zpětný chod, ale poté hned začne parkovací asistent pípat jako kdy bylo auto těsně u nějaké překážky, což ale není - senzory jsou čisté, takže nehrozí, že by to bylo vlivem nějaké větší nečistoty. Zkoušel jsem se připojit přes VAG, ale jednotka v paměti neměla uloženou žádnou chybu. Děkuju předem za rady, tipy, náměty.....
Červenec 20, 201114 r Podívej se přes blok naměřených hodnot, co ti ukazují jednotlivá čidla, tusím, že to je 001
Červenec 20, 201114 r Autor Podívej se přes blok naměřených hodnot, co ti ukazují jednotlivá čidla, tusím, že to je 001 tak jsem se podíval na blok hodnot, dvě čidla ukazují vzdálenost, ale u dvou naskočí vzdálenost, ale občas tam problikne nula...
Červenec 20, 201114 r Autor na co přesně bych se měl zaměřit, co jsem kontroloval, tak konektory na čidlech drží....
Červenec 21, 201114 r asi nejjednodušší by pro lokalizaci závady bylo zpřeházet dráty mezi čidly, ale to je asi budeš muset vyndat, protoře kabeláž nesáhne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.