Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No záleží taky na průměru toho párátka (čepu), nesmí ten průměr být moc velký protože potom by to moc nechodilo a zůstalo by to zaseklé právě vevnitř a nesmí být ani moc malý pač by bud nedržel zavřený a nebo jak říkáš muže být pootevřený. musíš zkoušet no...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

chcem sa opytať aby som nezakladal nove vlakno.....ako môžem rozobrat tu opierku čo sa otvara a zatvara....ked ju posuniem do predu mam trošku ošuchany ten plast a chcel by som to potiahnut carbonovou foliou ale neviem ako oddelit tu latkovu čast čo sa vysuva

• o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Hojte chlapi,

měl jsem ten samy problém s otevřeným popelníkem, včera už mi to nedalo tak jsem podle tohodle návodu rozebral celou loketní opěrku, vytáhl kaslík a opravil ten plastový nesmysl, vypálil jsemdo něj jehlou otvor a napasoval jsem tam stejně velký a široký železný čep, vše teď funguje jak má. Tenhle návod můžu jen doporučit. 

1379261_4917789481188_1024284767_n.jpg?o

Editováno: , autor: Radim Kapica
  • o 1 rok později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

Ahoj.

Tak na doporučení dávám i do tohoto tématu. Návod super, nicméně ne z lenosti, ale asi s obavou se mi to nechtělo řešit.

Tak asi takhle. Možná to někomu nebude po chuti, ale...)))

post-96618-0-50772800-1462992517_thumb.j

post-96618-0-74733300-1462992518_thumb.j

Vloženo (editace)

Ano. Tohle je pánové velice sympatické, rychlé, levné a praktice řešení

Myslím, že mnohým se to bude líbit, někomu ne, ale za mě :kol-47:

Dobrý nápad !

Editováno: , autor: SUP1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...