Torreto Vloženo 9. Březen 2013 Vloženo 9. Březen 2013 No záleží taky na průměru toho párátka (čepu), nesmí ten průměr být moc velký protože potom by to moc nechodilo a zůstalo by to zaseklé právě vevnitř a nesmí být ani moc malý pač by bud nedržel zavřený a nebo jak říkáš muže být pootevřený. musíš zkoušet no... Citovat
xronical Vloženo 18. Duben 2013 Vloženo 18. Duben 2013 chcem sa opytať aby som nezakladal nove vlakno.....ako môžem rozobrat tu opierku čo sa otvara a zatvara....ked ju posuniem do predu mam trošku ošuchany ten plast a chcel by som to potiahnut carbonovou foliou ale neviem ako oddelit tu latkovu čast čo sa vysuva Citovat
xronical Vloženo 25. Květen 2013 Vloženo 25. Květen 2013 nevedel by sem niekto hodit daku fotku ako to rozobrat? Citovat
Radim Kapica Vloženo 15. Říjen 2013 Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) Hojte chlapi, měl jsem ten samy problém s otevřeným popelníkem, včera už mi to nedalo tak jsem podle tohodle návodu rozebral celou loketní opěrku, vytáhl kaslík a opravil ten plastový nesmysl, vypálil jsemdo něj jehlou otvor a napasoval jsem tam stejně velký a široký železný čep, vše teď funguje jak má. Tenhle návod můžu jen doporučit. Editováno: 15. Říjen 2013, autor: Radim Kapica 1 Citovat
jerry513 Vloženo 6. Červenec 2015 Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) chcem sa spytat k čomu su tie male klučiky v tom popelniku... ja tam mam 2 tiež al nevem k čomu to je Editováno: 7. Červenec 2015, autor: jerry513 Citovat
RomanoG Vloženo 11. Květen 2016 Vloženo 11. Květen 2016 Ahoj. Tak na doporučení dávám i do tohoto tématu. Návod super, nicméně ne z lenosti, ale asi s obavou se mi to nechtělo řešit. Tak asi takhle. Možná to někomu nebude po chuti, ale...))) 2 Citovat
SUP1 Vloženo 12. Květen 2016 Vloženo 12. Květen 2016 (editace) Ano. Tohle je pánové velice sympatické, rychlé, levné a praktice řešení Myslím, že mnohým se to bude líbit, někomu ne, ale za mě Dobrý nápad ! Editováno: 12. Květen 2016, autor: SUP1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.