Publikováno Červenec 15, 200619 r Kdyz normalne jedu bez razantniho pridani plynu tak nic. Jakmile ale prislapnu vic pyn a auto se zacne rozjizdet tak zacne blikat kontrolka rucni brzdy a piskat pristrojovka jako kdyz by dochazel benzin ale prerusovane a vickrat. Nevim vubec co by to mohlo byt....zatahnul jsem parkrat rucku a zase ji vratil a kontrolka pracuje normalne a rucka taky......tekze netusim.¨Pomozte prosim nekdo a napiste co by to mohlo byt!?
Červenec 16, 200619 r Blikající kontrolka znamená závadu na brzdovém systému...ˇMě to dělalo také a k tomu se mi rosvítilo ještě ABS a byl to nakonec jen zoxidovaný kontakt na relátku ABS. Jestli ti svítí jen ta jedna kontrolka, je možné že to bude třeba jen málo brzdové kapaliny... citát s příručky origo škoda návod k použití: ;o) Pozor, pokud se kontrolní světlo rozstvítí během jízdy, je závada v brzdovém systému. Okamžitě vyhledejte nejbližší servis Škoda a nechte překontrolovat brzdový systém vozidla. Jako varovný signál zazní akustická signalizace (3 pípnutí). No sázel bych asi na tu kapalinu, jestli ti nesvítí nic jiného...
Červenec 17, 200619 r Autor Tak to byla ta kapalina. Bylo ji tam sakra malo a je s podivem ze to bylo asi pred 2 mesicema na olejich a v servisu na to asi ani nekoukli protoze by to museli na prvni pohled zjistit.
Únor 3Úno 3 Je to zvláštní závada, u mě to byla vycuclá baterka, nechtěl jsem tomu věřit, stačilo ale napojit baterku z jiného auta přes kabely a frčelo se.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.