Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kdyz normalne jedu bez razantniho pridani plynu tak nic. Jakmile ale prislapnu vic pyn a auto se zacne rozjizdet tak zacne blikat kontrolka rucni brzdy a piskat pristrojovka jako kdyz by dochazel benzin ale prerusovane a vickrat. Nevim vubec co by to mohlo byt....zatahnul jsem parkrat rucku a zase ji vratil a kontrolka pracuje normalne a rucka taky......tekze netusim.¨Pomozte prosim nekdo a napiste co by to mohlo byt!?

Blikající kontrolka znamená závadu na brzdovém systému...ˇMě to dělalo také a k tomu se mi rosvítilo ještě ABS a byl to nakonec jen zoxidovaný kontakt na relátku ABS. Jestli ti svítí jen ta jedna kontrolka, je možné že to bude třeba jen málo brzdové kapaliny...

citát s příručky origo škoda návod k použití: ;o)

Pozor, pokud se kontrolní světlo rozstvítí během jízdy, je závada v brzdovém systému. Okamžitě vyhledejte nejbližší servis Škoda a nechte překontrolovat brzdový systém vozidla. Jako varovný signál zazní akustická signalizace (3 pípnutí).

No sázel bych asi na tu kapalinu, jestli ti nesvítí nic jiného... :)

• Autor

kouknu na tu kapalinu a uvidime, jinak dik moc

• Autor

Tak to byla ta kapalina. Bylo ji tam sakra malo a je s podivem ze to bylo asi pred 2 mesicema na olejich a v servisu na to asi ani nekoukli protoze by to museli na prvni pohled zjistit.

• 18 let později...

Je to zvláštní závada, u mě to byla vycuclá baterka, nechtěl jsem tomu věřit, stačilo ale napojit baterku z jiného auta přes kabely a frčelo se.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.