mornst Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Ahoj, odešlo mi rádio s navi DX, zkoušel jsem ho dát do opravy a je neopravitelné. Tak jsem koupil na netu staší DX a nejde mi maxidot a ovládání na volantu. Vím, že se to tady někde někdy řešilo ale nejsem z toho moudrý. Můžete mi poradit ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 daj seriu aku mas teraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mana Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Zkus mrknout tady: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 pokud jsi měl canovou navi a dal jsi necan musíš upravit zapojení a nakodovat, pokud jsi měl necan navi a dal jsi can - musíš dát cánový tmc box a vyměnit jednotku mf volantu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mornst Vloženo 22. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 pokud jsi měl canovou navi a dal jsi necan musíš upravit zapojení a nakodovat, pokud jsi měl necan navi a dal jsi can - musíš dát cánový tmc box a vyměnit jednotku mf volantu.. Tak jsem se díval jakou tam mám a je to typ A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Nedávno jsem ji zprovoznil ve své OI. Nemám Maxika ale na ten to jde taky. MF volant funguje taktéž. A je neCAN. Jakou jsi měl předtím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 měl 100% can.. takže je nutné uprava kabeláže pro maxidot a pro MF volant - překodování RJ MF volantu, natažení kabelu do RJ a do navi.. jde to zprovoznit bez problémů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passat Man Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Kluci... potřeboval bych to CANové TMCčko... Mám NaviDX od VW ve verzi G a doteď jsem měl rádio + changer a připojení přes 3-drát, nemá někdo toto TMCčko které mi pomůže, na prodej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cermik Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Neví náhodou někdo kolik stojí nový DX nyní na salonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 (editace) na tohle jsi koukal? http://www.audiocom.cz/modelove-rady/skoda/navigace-audiosources-as-8601-gold-edition-1180cz Editováno: 31. Březen 2012, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 To vypadá fakt hustě,asi jsem se zamiloval Akorát nevím,proč je tohle rádio jen na téhle stránce? Jinde jsem ho nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Tohle uz tu bylo nekolikrat. Dosud ale nikdo nenapsal odpovedi na ty klasicke otazky: Maxidot? Volant? (pripadne jeste detail jako centralne ovladatelne podsviceni, cd menic, automaticke zvysovani/snizovani hlasitosti...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Já tam vidím jasně: podpora továrního ovládání na volantu vhodná náhrada za starší originální navigace Škoda MFD / DX nebo autorádia Škoda Symphony apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Ja to jasne vubec nevidim. O maxidotu nic. A to, ze je "vhodna" nic nerika. Vhodne je kazde 2DIN radio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Podle toho by to mělo jít,každopádně jsem jim tam napsal mejla,tak to sem pak hodím co napsali,za tu cenu se mi fakt libí,kord ty funkce,jsem nenašel u žádný jiný navi do téhle cenové kategorie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Tak jsem tam volal jevil jsem zájem o to a pán mi řekl,že to je teďka novinka asi 14 dní:-D Každopádně s volantem to bude komunikovat,ale maxidot nemají odzkoušený,takže ten asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Ta jejich novinka se prodava uz rok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaviluk Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Pro Juniora.Vymenim s tebou to dx v G. Za dx v D. A dam ti k tomu i tmc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.