emf Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Zdravím,prošel jsem komplet příspěvky a nenašel odpovedi... tedy mám problém auto se při jízdě mírně pohupuje při jízdě mě tak nějak zlehka auto tancuje (ujíždí jako by spíš zadek), v kolejích je to cítit,projede kamion náraz větru a je to cítit...atd - vpředu mám nové tlumiče (Monroe),komplet uložení ramen (Febi) a tyče stabilizatoru (Febi) no a sbíhavost, - vzadu jsem zatím nic neměmil jen na spojovacích tyčích je lehce vidět ,že už trochu pruží,ale opravdu mírně. Nikde není žádná jiná vůle prostě nic.Zadní tlumiče jsou v dobrem stavu - stlačím k zemi a okamžitě stojí jakmile auto vyběhne nahoru. Když ale rozhoupu auto zboku jako zepředu dozadu tak se pohoupne.Může za to ta mírná měkost v te spojovací tyči zadního stabilizatoru nebo mám vyměnit jinou součástku ??? Díky moc jsem v koncích .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 niečo takéto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 http://forum.skodahome.cz/topic/98865-neposlusny-podvozok/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek H Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Ahoj. Prosímtě jak jsi to vyřešil??? Čím to přesně bylo?? Mám stejný problém :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.