Publikováno Červenec 26, 201114 r Ahojte. Zrejme sa tu najde par CBčkarov. Taktiez patrim medzi nich no stale sa mi ju nedari nejak rozumne umiestnit v interieri. Pri lavom kolene by zavadzala, pod kastlik spolujazdca tak tam tiez zavadzia, pod (nad) radio moc nevlezie, kedze antenny konektor vzadu brani zasunutiu uplne dozadu. Tak potom trci moc. A taktiez antenny kabel by v tom pripade bolo nutne viest cez pristrojovku. Zatial ju mam volne medzi prednymi sedadlami, ale tam sa velmi rada pohybuje smerom dozadu.
Červenec 26, 201114 r Autor Len je tam v strede ten plech. A ja mam zrovna v strede antenny konektor. Tak mi trcala cca 4cm.
Červenec 26, 201114 r Podle toho, co je to za staničku. Pokud se ti z toho důvodu, co píšeš, nevleze do asi ideální pozice u rádia, tak náhradní - schránka vlevo pod volantem - malá stanička se tam vejde přesně a když upravíš dvířka, tak ji tam můžeš i zavřít a neláká zloděje. V Passatu jsem ji měl pod volantem (byla tam díra myslím na dokumentaci k autu - stanička tam pasovala přesně) a tam nebyla taky vůbec vidět pro zloděje... Teď u nové Fabie řeším kam s ní, vrtat se mi nechce a žádné umístění zatím není ideální... Pak také existují ještě staničky s externím displejem a reproduktorem, ta se dá schovat kamkoliv a vytáhnout jen displej, ale chápu, že chceš vyřešit umístění stávající...
Červenec 26, 201114 r Autor Tam mi urcite nevlezie. Je to velkost priblizne ako autoradio, len trosku vyssia. Pod radio vlezie len tak tak. Konkretne sa jedna o tuto...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.