Saty Vloženo 26. Červenec 2011 Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) Po 3,5 letech se Subaru uvažuji o novém voze, vypadá to na RS 2.0 TSI, manuál, liftback. Před Subaru jsem měl O1 RS a spokojenost. Auto jsem si byl projet dnes v Žilině, kde jsem našel snad jedinou předváděčku. Zaujaly mě ceny na Slovensku, za srovnatelnou výbavu tam zaplatíte mnohem méně, navíc tempomat a zadní park.senzory mají v základní výbavě. Ke standartní výbavě požaduji navíc: - Asistent rozjezdu do kopce - Vyjímatelný vak UNIBAG - Park senzor vzadu (základ v SK) - Tempomat (základ v SK) - Prodloužená záruka 4r/120tis - SOUND SYSTEM - autorádio Bolero - příprava pro GSMII bez držáku - alarm s náklonovým čidlem - rezervní kolo Cena v ČR dle konfigurátoru: 718 600 Kč Cena v SR dle konfigurátoru: 26 179 € (637 720 Kč) Rozdíl je teda 80tis Kč ??? Prodejce na SK mi nabídl vůz za 25 393€ (21 161€ bez DPH), tj. 618 573 Kč (515 482 Kč bez DPH). Bez příplatkové výbavy 480tis bez DPH. Máte nějaký tip na slušného prodejce u nás? Co se dá dodělat z příplatkové výbavy levněji jako dodělávka? Jak je to s pořízením vozu z SK a úvěrem/leasingem pro právnickou osobu? Díky Editováno: 26. Červenec 2011, autor: Saty Citovat
Šulin Hrozný Vloženo 26. Červenec 2011 Vloženo 26. Červenec 2011 uplne novy auto se podle me nevyplati zkus neco z bazaru. By ses divil jak ty ceny padaj Citovat
Saty Vloženo 26. Červenec 2011 Autor Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) No pokud bude slušná bazarovka facelift tak i tu, podmínka odpočet DPH. Záruka. Najedu něco přes 30tis km za rok. Na sauto vidím jen žluté za 589 a modré za 629, což je lepší vzít funglovku za 618 (pro mě 515tis nebo 480tis bez příplatkové výbavy) z SK. Chtěl bych teda Candy White. Ceny padají to je jasné, Subaru jsem měl funglovku tak vím. Editováno: 27. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
radim1234 Vloženo 28. Červenec 2011 Vloženo 28. Červenec 2011 Máme od 12/2010 eresu v kombajnu ( úplně stejná konfigurace kromě Unibagu a místo Bolera Columbus) ceníková cena tenkrát cca 805 koupeno za 699 což je dost ale sleva to byla slušná. Předtím jsme měli stejnou eresu (ale motor BWA) jako referentské z Boleslavi (05/2008 a koupeno 07/2009) ale nebyl jsem spokojen nakonec se ukázala celkem závažná vada na motoru. Prodejce se ale zachoval celkem férově (asi i proto že to bylo asi tak osmé auto-včetně rodiny a kamarádů). S tou novou byl problém akorát s kontrolkou tlaku v pneu (píšu o tom jinde). Teď je vše o.k. Diskuse okolo toho, zda koupit nové či ojeté auto bude věčná. Já jsem to udělal jednou a moc se mi to nepovedlo. Takže už opět zůstanu u nových aut.Rs 2.0 benzín je velmi dobré, drahé a rychlé auto. Pokud neřešíš spotřebu (není tak šílená - ale těm co s tím jezdí "třista z místa a dvěstě v městě za osmičku" moc nevěřím- žena jezdí 85% město a píše to 9,7) a chceš k tomu velký kufr, tak asi moc lepších voleb není. Nejsem zas takový "milovník škodovek", ale když proberu výbavy a to co od auta čekám, tak je skoro všechno co bych chtěl o dost dražší-i když opticky i prakticky je škoda pravděpodobně nejdražší na českém trhu. A prodejce , kde se dá domluvit velká sleva mám-ale reklamu mu dělat nebudu, páč mne občas taky sere. Ale po těch letech v principu spokojenost s ním. Když tak SZ-ale myslím, že takových nabídek (když budeš ve správný okamžik odcházet jinam :-) Ti dají všude dost. Tak hodně štěstí-kdybych na to měl čas, tak bych rozhodně šel do nového auta např. právě ze Slovenska, protože ten rozdíl, jak píšeš, je velmi významný. Ale jedině nové auto a dobře vyber tu volitelnou výbavu (kamarád chtěl dodělat Sound Systém a z desítky v konfigurátoru bylo 50 litrů ve značkovém servisu, tak do toho nešel). Nejsem zas tak šílený znalec aut. Žena má eresu a já "jen" firemní 1,4 TSI a takže vlastně poslední tři roky se zajímám jen o přeplňované benzíny. A naftě moc nerozumím ani nevěřím-každoročně více se žlutící se řepková pole mne odrazují. Tak dobrou volbu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.