Saty Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) Po 3,5 letech se Subaru uvažuji o novém voze, vypadá to na RS 2.0 TSI, manuál, liftback. Před Subaru jsem měl O1 RS a spokojenost. Auto jsem si byl projet dnes v Žilině, kde jsem našel snad jedinou předváděčku. Zaujaly mě ceny na Slovensku, za srovnatelnou výbavu tam zaplatíte mnohem méně, navíc tempomat a zadní park.senzory mají v základní výbavě. Ke standartní výbavě požaduji navíc: - Asistent rozjezdu do kopce - Vyjímatelný vak UNIBAG - Park senzor vzadu (základ v SK) - Tempomat (základ v SK) - Prodloužená záruka 4r/120tis - SOUND SYSTEM - autorádio Bolero - příprava pro GSMII bez držáku - alarm s náklonovým čidlem - rezervní kolo Cena v ČR dle konfigurátoru: 718 600 Kč Cena v SR dle konfigurátoru: 26 179 € (637 720 Kč) Rozdíl je teda 80tis Kč ??? Prodejce na SK mi nabídl vůz za 25 393€ (21 161€ bez DPH), tj. 618 573 Kč (515 482 Kč bez DPH). Bez příplatkové výbavy 480tis bez DPH. Máte nějaký tip na slušného prodejce u nás? Co se dá dodělat z příplatkové výbavy levněji jako dodělávka? Jak je to s pořízením vozu z SK a úvěrem/leasingem pro právnickou osobu? Díky Editováno: 26. Červenec 2011, autor: Saty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 uplne novy auto se podle me nevyplati zkus neco z bazaru. By ses divil jak ty ceny padaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 26. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) No pokud bude slušná bazarovka facelift tak i tu, podmínka odpočet DPH. Záruka. Najedu něco přes 30tis km za rok. Na sauto vidím jen žluté za 589 a modré za 629, což je lepší vzít funglovku za 618 (pro mě 515tis nebo 480tis bez příplatkové výbavy) z SK. Chtěl bych teda Candy White. Ceny padají to je jasné, Subaru jsem měl funglovku tak vím. Editováno: 27. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Máme od 12/2010 eresu v kombajnu ( úplně stejná konfigurace kromě Unibagu a místo Bolera Columbus) ceníková cena tenkrát cca 805 koupeno za 699 což je dost ale sleva to byla slušná. Předtím jsme měli stejnou eresu (ale motor BWA) jako referentské z Boleslavi (05/2008 a koupeno 07/2009) ale nebyl jsem spokojen nakonec se ukázala celkem závažná vada na motoru. Prodejce se ale zachoval celkem férově (asi i proto že to bylo asi tak osmé auto-včetně rodiny a kamarádů). S tou novou byl problém akorát s kontrolkou tlaku v pneu (píšu o tom jinde). Teď je vše o.k. Diskuse okolo toho, zda koupit nové či ojeté auto bude věčná. Já jsem to udělal jednou a moc se mi to nepovedlo. Takže už opět zůstanu u nových aut.Rs 2.0 benzín je velmi dobré, drahé a rychlé auto. Pokud neřešíš spotřebu (není tak šílená - ale těm co s tím jezdí "třista z místa a dvěstě v městě za osmičku" moc nevěřím- žena jezdí 85% město a píše to 9,7) a chceš k tomu velký kufr, tak asi moc lepších voleb není. Nejsem zas takový "milovník škodovek", ale když proberu výbavy a to co od auta čekám, tak je skoro všechno co bych chtěl o dost dražší-i když opticky i prakticky je škoda pravděpodobně nejdražší na českém trhu. A prodejce , kde se dá domluvit velká sleva mám-ale reklamu mu dělat nebudu, páč mne občas taky sere. Ale po těch letech v principu spokojenost s ním. Když tak SZ-ale myslím, že takových nabídek (když budeš ve správný okamžik odcházet jinam :-) Ti dají všude dost. Tak hodně štěstí-kdybych na to měl čas, tak bych rozhodně šel do nového auta např. právě ze Slovenska, protože ten rozdíl, jak píšeš, je velmi významný. Ale jedině nové auto a dobře vyber tu volitelnou výbavu (kamarád chtěl dodělat Sound Systém a z desítky v konfigurátoru bylo 50 litrů ve značkovém servisu, tak do toho nešel). Nejsem zas tak šílený znalec aut. Žena má eresu a já "jen" firemní 1,4 TSI a takže vlastně poslední tři roky se zajímám jen o přeplňované benzíny. A naftě moc nerozumím ani nevěřím-každoročně více se žlutící se řepková pole mne odrazují. Tak dobrou volbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.